180 watt PSU'lu sisteme 350 TL'ye update

Hacım bence bu sistemi elden çıkarmaya bak :) Eski sistemler insanı kendilerine bağlıyorlar nedense :D Eğer bu parçaları alacak kadar bütçen varsa APU sistemlere yönelmeye bak.

Hocam işlemci nedir ? Muhhtemelen çift çekirdekli pentium G serisi dual core hocam sadece ekran kartını deiş , dicem ama o power ne kadar dayanıklı bilemem darboğazda cabası kolay gelsin :kararsız:

Şöyle bir şey alıp sistemi biraz daha iyi hale getirebilirsin. Ram'leri overclock edip daha iyi performans alırsın.
550psu apu anak ram.PNG

Bugün denemek amaçlı arkadasımdan ELİXİR 4 GB DDR3 1333 MHz RAM ALDIM. 2. slot boş oraya taktım fakat açma kapama düğmesi yanıp söndü. Sonra bende ki Elixir 2 gb 1333 MHz ddr3 Ram'i çıkartıp sadece 4 gb'lik olanı taktım fakat yine aynı şey oldu yandı söndü düğme. 2 GB'yi takınca çalışıyor. Anakartım: Foxconn g41mxe g41mxe(k). 4+4 kaldırıyor normalde ama niye böyle hata verdi ?

Hocam işlemci nedir ? Muhhtemelen çift çekirdekli pentium G serisi dual core hocam sadece ekran kartını deiş , dicem ama o power ne kadar dayanıklı bilemem darboğazda cabası kolay gelsin :kararsız:

GT 430 1 GB taktım arkadaştan alıp denemek amaçlı. Kasma vardı oynamak ile oynamamak arasında bırakıyor oyunu LOW'da. 2 gb ram ile. Fakat 4 gb eklenti yapacaktım fakat sorunlu karsılastım : " Bugün denemek amaçlı arkadasımdan ELİXİR 4 GB DDR3 1333 MHz RAM ALDIM. 2. slot boş oraya taktım fakat açma kapama düğmesi yanıp söndü. Sonra bende ki Elixir 2 gb 1333 MHz ddr3 Ram'i çıkartıp sadece 4 gb'lik olanı taktım fakat yine aynı şey oldu yandı söndü düğme. 2 GB'yi takınca çalışıyor. Anakartım: Foxconn g41mxe g41mxe(k). 4+4 kaldırıyor normalde ama niye böyle hata verdi ? "

Sistemim demek ki çok kötü değil :) RAM olsaydı Fifa 15'i rahat rahat oynayacaktım.. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı