1800-1900 TL'ye APU Sistem Toplama Önerisi

Mehmett Can

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2014
Mesajlar
134
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Son günlerde aklımda oyun için Gaming Laptop mu yoksa masaüstü mü toplamalıyım diye bir çelişki vardı. Çoğu kişiye sorarak en iyisi masaüstü toplamak olduğuna karar verdim. Daha performanslı daha uygun fiyatla toplayabileceğimi anladım.

Şimdi sizlerden ricam öncelikle APU sistem mi toplamalıyım? AMD'nin A10(7850K)yeni çıkarttığı ve tanıttığı serilerinden bir APU almayı düşünüyorum. Neden diye sorarsanız ileride biraz daha para biriktirip Yüksek performanslı bir ekran kartı almayı planlıyorum. O yüzden şu anda düşük bir ekran kartı alıp boşu boşuna ona para vermek istemiyorum açıkcası.

Neyse lütfen bu konu altına sistem önerilerinizi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkür ederim. Cevaplarınızı bekliyorum.

APU olarak AMD A10 7850K almayı düşüyordum ama bugun araştırmadan sonra
AMD A10 7870K çıkardıklarını gördüm ama ne zaman Türkiye'ye gelir? TL fiyatı ne olur bilmiyorum. Sizce bunu mu beklemeliyim?
 
Bahsettiğiniz işlemci Türkiye'ye ne zaman gelir bilgim yok. APU sistemleri genelde çok daha düşük bütçelerde, ekran kartı alacak bütçesi olmayan kişilere öneriyoruz. Bütçeniz 2000 TL'ye çıkabilirse çok daha performans alabileceğiniz bir sistem önerebilirim.
 

Dosya Ekleri

  • 2000 TL.jpg
    2000 TL.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 579
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı