1800-2000 TL Civarı Bilgisayar Toplama

odoganfcb

Hectopat
Daha fazla  
Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler. PUBG'yi 1440x900 çözünürlük Very Lowda 30-40 FPS alsa yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Very low'da ve render scale 70'de oynayacaksanız gerçekten oynamak çok zor oluyor .Ancak 2200 TL bandında apu bir sistem yanlış hatırlamıyorsum Ryzen 2200G, 1080p de güzel değerler veriyordu. Internette biraz araştırırsanız bahsettiğim sisteme ulaşabilirsiniz.

Dolar bu kadar yüksek iken 2000 TL'ye bilgisayar toplamak mantıklı olmaz bütçenizi biraz daha arttırıp yazı beklemenizi öneririm. Bu arada bilgisayarı toplama olarak değil de hazır sistem olarak almak sizin için daha iyi olur.

Bütçeyi bilerek aştım istemiyorsan SSD çıkarabilirsin :)

Dosya Ekleri

• capture-20180412-202701.png
    capture-20180412-202701.png
    38,1 KB · Görüntüleme: 112
videoki sistemi alabilirsin üstünede ssd ekleyebilirsin. 2000e tamamlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Be
videoki sistemi alabilirsin üstünede ssd ekleyebilirsin. 2000e tamamlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim topladığım daha iyi arkadaşı yanlış yönlendirme lütfen.

Be

Benim topladığım daha iyi arkadaşı yanlış yönlendirme lütfen.

2338 TL'ye Ryzen 3 2200G işlemci koymuşsun üstelik tek 8 GB 2400 MHz RAM koymuşsun. Ryzen 3 2200G GT1030 yakın performans verir lakin Dual Channel ile. Sen tek 8 GB RAM koymuşsun bir de . Bu yazdığın sistem 30 FPS bile görmez.

Videoya ek daha ucuz parçalarla SSD ekledim bunuda düşünebilirsin. Kolay gelsin.

Dosya Ekleri

• 2k tl.jpg
    2k tl.jpg
    162,2 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı