1800-2000 TL'ye gaming ekipman önerileri

Makaleler
2
Daha fazla  
Birden fazla konu açmalı mıydım bilemedim. Kulaklık'ta aradığım özellikler;
  • Baş ağrısı oluşturmasın,
  • Stereo özelliği bulunması.
Klavye;
  • Red switch olması çok dikkat ediyorum,
  • Işıklandırma kalitesi yüksek olması(tuşlar üzerinde kalıcı yazılar ve lazer çizim vs.)
Mouse;
  • Avuç içi ve parmak ucu tutuş kullanıyorum,
  • Donanım fakiri olmaması(çok fazla tuş ve çok az tuş da olmasın. )
  • DPI seviyesi çok alt seviyelerde olmaması,
  • Işıklandırma kalitesinin kötü olmaması.
Ve özellikle hepsinde özellikle beni uzun yıllar götürmesi. Bütçe en fazla 1.800-2.000 TL.

Klavye bence kesinlikle Cooler Master MK750. Mouse için önemli olan elinize oturması benim önerilerim şunlar:
Asus ROG Gladius II Origin
Asus ROG Gladius II Core (Diğerlerine göre biraz daha düşük donanım olarak)
HyperX Pulsefire RGB Pro (Eğer elinize oturuyorsa bence en mantıklısı hem donanımsal olarak iyi hem de ucuz)
Steelseries Rival 710
Rival 310
Cooler Master MM830
Razer Deathadder Elite
Steelseries Sensei Ten

Kulaklık olarak (aslında pek bir bilgim yok kulaklıklarla ilgili ama yine de yazayım dedim):
Razer Kraken X
Corsair HS60
HyperX Cloud II
Steelseries Arctis 5
Steelseries Arctis 7

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

@Lux ultisi kullanan kedi eklemeler yaparak bende önerimi söyleyeyim.

Kulaklık olarak o bütçede alınabilecek en iyi kulaklık Cooler Master MH751 olur.

Klavye olarak bende Cooler Master MK750 öneririm.

Mouse olarak önemli olan elinize oturması ona göre tercih yapmak en iyisi:

Corsair Ironclaw RGB
Glorious Model O
Cooler Master MM710
Hyperx Pulsefire Surge
Logitech G403

Klavye konusunda CM Master MK750.
Mouse konusunda CM MM830, Rival 710 düşünüyorum.
Klavye bence kesinlikle Cooler Master MK750. Mouse için önemli olan elinize oturması benim önerilerim şunlar:
Asus ROG Gladius II Origin
Asus ROG Gladius II Core (Diğerlerine göre biraz daha düşük donanım olarak)
HyperX Pulsefire RGB Pro (Eğer elinize oturuyorsa bence en mantıklısı hem donanımsal olarak iyi hem de ucuz)
Steelseries Rival 710
Rival 310
Cooler Master MM830
Razer Deathadder Elite
Steelseries Sensei Ten

Kulaklık olarak (aslında pek bir bilgim yok kulaklıklarla ilgili ama yine de yazayım dedim):
Razer Kraken X
Corsair HS60
HyperX Cloud II
Steelseries Arctis 5
Steelseries Arctis 7

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Kulaklık olarak o bütçede alınabilecek en iyi kulaklık Cooler Master MH751 olur.
Bu kulaklık internette dolaşırken gözüme çarpmıştı ama ilgili olmamıştım ve şuan baktım. Hem ergonomik kablo yapısı hem de Stereo olması beni ikna etti bu kulaklığı almada. Size de teşekkür ederim.
Mouse konusunda seçenekler arttı sizin önerdikleriniz ile. Ironclaw RGB ve Glorious Model O araya girdi.

Son düzenleme:
incehesap.com/msi-vigor-gk80-rgb-gaming-oyuncu-klavye-fiyati-39060/
al kanka ışıklı mışıklı mekanik klavye
al kanka abim kullanıo, ışıklı mışıklı fare
incehesap.com/corsair-hs35-stereo-yesil-gaming-kulaklik-ca-9011197-eu-fiyati-44213/
al bunuda abim kullanıo al
dalga geçmek gibi olduda,klavye çok sağlam yaa

Salı günü Corsair K68 RGB Red Swcih mekanik klavyesini aldım, elime dün ulaştı. Hissiyatı, kalitesi muazzam geldi. Laptop klavyesi kadar sessiz, bir prenses teni kadar yumuşak, olgunlaşmış hurmayı tatlı kaşığıyla yemek kadar zevkli... N11' üzerinden kuponlarla 455 TL' ye geldi. Gerçekten tavsiye ediyorum. Mause olarak Corsair Dark Core RGB kablosuz mause kullanıyorum, o klik sesi, hissi... Sol klik basarken sanki piyano tuşlarına basıyor gibi, ruhumu dinlendiriyor. Tavsiye ederim. Kulaklık olarak da Logitech G933 Snow Edition kullanıyorum, kulaklığı taktığımda sanki 6 aydır görmediğim sevdiceğim önce kollarını omzumdan sarar, sonrasında yumuşacık dokunuşlarla boynuma koyar ve saçlarıma doğru çıkıp saçlarımı okşar... G933' de öyle. Tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı