O bahsettiğiniz telefon 32 gb, maalesef bana yetmez internettten bir sürü resim indiriyorumBende Xiaomi önermiyorum aslında, ancak forumda önermeyip Samsung alternatiflerini önerince linç yiyiyorum. O yüzden öneriyorum. Normalde önermem, MIUI arayüzü hantal ve kullanışsız, garantileri tam oturmamış ve sıkıntılı, ekranları sıkıntılı, kameralarını bilerek kötüleştiriyorlar.
Ben Samsung Galaxy M20 öneriyorum. @DemirOğuz hocam. Üzmez.
Abartma bence Samsung ekranları çerez gibi kırılıyor yazılımsal olarak ne hatasi aldınız
O telefon micro usb diye almıyorum.Normalde çok hoşuma gittiRealme 5I galiba o fiyata.
General Mobile almayı düşünmüyorum, açıkçası çünkü tüm telefonlarım General Mobile oldu şarj yeri falan sıkıntılı geliyor bana.
Redmi 8'in işlemci biraz kötü değil mi sence? Ve maalesef dediğin Note 7 ve Note 8 2100 TL'den aşağı değiller.
Hangi modeli acaba?
link atar mısın merak ettim?Redmi Note 7 1300Tl ye buldum ben de almadım biraz daha düşer diye ne 2000 tl si ?
Muhtemelen senin bulduğun 32 gb 3 gb rami olandır.Redmi Note 7 1300Tl ye buldum ben de almadım biraz daha düşer diye ne 2000 tl si ?
Redmi Note 7 1300TL'ye buldum ben de almadım biraz daha düşer diye ne 2000 TL'si?
Link atar mısın merak ettim?
Muhtemelen senin bulduğun 32 GB 3 GB RAM'i olandır.
7'Yi şu an bulamadım ama 64 GB 4 GB RAM Redmi Note 8 1800TL.
.
O bir kere Red mi 8, Note serisi değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.