Hocam alttaki link bende çalışmıyor, bakabilir misin?
Al bakalım hocam![]()
Al bakalım hocam![]()
Oops. Link bozukmuş.Hocam 2. attığınıza bakamıyorum. Ama ilki hoşuma gitti teşekkür ederim![]()
Link bozukmuş hocamHocam alttaki link bende çalışmıyor, bakabilir misin?
O linkteki modellerde değişiyor olmaları lazım dostum. Kendin bulabilirsin orada.Sıkıntı yok hocam ama attığınız red olarak gösteriyor ama Amazon'lu olan. Ben Blue istemştimkusura bakmayın yoruyorum sizi.
Not: Amazon linkinde sadece brown ve red Switch kalmış. Bence brown switch çok başarılı bir switch'tir istersen onu tercih et.O linkteki modellerde değişiyor olmaları lazım dostum. Kendin bulabilirsin orada.
Sıkıntı yok hocam ama attığınız red olarak gösteriyor ama Amazon'lu olan. Ben Blue istemştimkusura bakmayın yoruyorum sizi.
O linkteki modellerde değişiyor olmaları lazım dostum. Kendin bulabilirsin orada.
Not: Amazon linkinde sadece brown ve red Switch kalmış. Bence brown Switch çok başarılı bir Switch'tir istersen onu tercih et.
![]()
Cougar Puri Tkl RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cougar Puri Tkl RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Cougar Puri Tkl RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.183,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Buna da bakın hocam bütçeniz çok kısıtlı çünkü.
Kaliteli bir switch türüdür. Hele hele Gateron Switch olması da çabası.Onu fark etmemiştim teşekkür ederim. Brownu hiç duymadım hocam ilk defa duyuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.