1800 TL Intel Sistem Tavsiyesi

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, ben bilgisayarımı yenilemek istiyorum.Yeni bir kasa toplamaya karar verdim. Yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci olarak intel i7 ve ekran kartı olarak Asus 1 GB HD 7850 olursa daha iyi olur ben işlemciyi değiştiremem ama ekran kartını daha sonra daha iyisini koyabilirim. Ram 4 GB olsun onu da daha sonra 4 GB daha eklerim biraz karışık oldu ama kusura bakmayın forumda daha yeniyim yardımlarınız için teşekkür ederim :)

fkfk.png

İsteklerine göre yaptım. Daha iyisini yapabilirim. Hd 7850 ve i7 4770. Belki eksiklerim vardır.Onun için biraz daha araştır.

i5 olmaz mı peki? Lütfen yardım edin ram 4 GB olsa yeter. Ben daha sonra 4 GB daha alırım. Ekran kartını da yükseltirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HD 7850'yi tercih etmemin sebebi geçici olarak onu kullanacağım.Daha sonra elime para geçince daha iyisini alacağım.
Madem sonra daha iyisini alacaksın; APU sistem topla. Şimdilik onla idare eder, paran olunca güzel bir ekran kartı alırsın. Hem maliyeti de düşük olacağından, paran cebinde kalır.

Eki Görüntüle 12745

İsteklerine göre yaptım. Daha iyisini yapabilirim. Hd 7850 ve i7 4770. Belki eksiklerim vardır.Onun için biraz daha araştır.
Aslında bu sistem benim hoşuma gitti. 1 TB HDD ekleyip bir de soğutucu alırsam güzel olabilir. HDD ve soğutucu önerebilirmisiniz? Bu bilgisayarımı satmaya karar verdim :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı