1800 TL İtopya'dan Hazır Sistem Önerisi

OMGCreative

Hectopat
1-2 hafta içerisinde 1800 TL gibi bir bütçe ile bir oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum. Ama çok bir bilgim yok bu konularda. İleride geliştirebileceğim bir bilgisayar olursa çok daha güzel olur. Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum. Son bir ekleme yapmak istiyorum. "İtopya" adlı bir site varmış duymuşsunuzdur. Orada toplama bilgisayarların olduğu söyleniyor. Oradan da eğer güzel olduğunu düşündüğünüz sistem varsa orası da olur benim için.
Genel olarak istediğim bilgisayar orta seviye -orta ayarlarda GTA 5, FIFA 2018, PUBG vb. oyunları kaldırabilen- bir sistem olması yeterli. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitede bütçenize en uygun sistem bu gibi;
X4 950 önerdiğim bir işlemci değil fakat geleceğe yönelik bir sistemde zorunlu olarak kullanılabilir.
Kasa ve PSU'yu da pek tasvip etmiyorum ama bütçeden dolayı ona da bir şey demiyorum.
Önerinizi dikkate alacağım. Anladığım kadarıyla bekle tasvip etmediğin bir sistem gibi duruyor. Peki başka bir şekilde öneriyor olsan yine ya böyle toplama ama hazır halde olan veya toplama ikinci el nasıl olursa fark etmez bir sistem önerebilir misin?

Bu bütçede bu sistem alınabilir. Güç kaynağını ve işlemcini 2 yıl içinde değiştirirsen çok iyi bir sisteme sahip olursun. Çünkü güç kaynağı biraz sıkıntılı marka. Kaliteli markalarla yükseltme yaparsan sıkıntı olmaz.

Bu bütçede bu sistem alınabilir. Güç kaynağını ve işlemcini 2 yıl içinde değiştirirsen çok iyi bir sisteme sahip olursun. Çünkü güç kaynağı biraz sıkıntılı marka. Kaliteli markalarla yükseltme yaparsan sıkıntı olmaz.
Peki tavsiye olarak ne önerebilirsin? Psu veya işlemci olarak?

Malesef doların 4 Tl olduğu ülkemizde bütçemiz dahilinde hep geri plandayız. İleriye dönük parça değiştirmeden direk komple değiştirmeni öneririm. Gittiği yere kadar gitsin oyun oynuyorsan sadece ekran kartı değiştirirsin belki onun haricinde elleme. Yukardaki kasa bütçene göre ideal denebilir.

İşlemci 1-2 sene idare edecektir diye düşünüyorum. İlk fırsatta 500W 80+ sertifikalı güç kaynağı almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı