1800 TL kavisli gaming monitör önerisi

Bütçe
1800

pcsimcap

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1600-1800 TL bütçem var. Ekran kartım RTX 2060. Tercihim: Curved 27-24 inç fark etmez, 144-165 Hz üzeri, 1 ms altı, IPS veya VA panel (TN önermıyorlar renkleri solukmuş) güzel bir Gaming monitör.

-Oynadığım oyunlar: Valorant, CS:GO, RDR2, Cyberpunk 2077, Witcher 3, PUBG, Tomb Raider yani her türlü oyun oynarım. Arada film, dizi vs. de izlerim. Ama oyun odaklı olsun. Teşekkürler.

Neden Curved seçiyorum? Yıllarca düz panel kullandım artık kavisli ekran denemek istiyorum. İnternet kafede de denedim kavisli ekranlar hoşuma gittiği için Curved istiyorum.

Aklıma yatan bazı monitörler:

Son düzenleme:
Arkadaşlar 1600-1800 TL bütçem var. Ekran kartım RTX 2060. Tercihim: Curved 27-24 inç fark etmez, 144-165 Hz üzeri, 1 ms altı, IPS veya VA panel (TN önermıyorlar renkleri solukmuş) güzel bir Gaming monitör.

-Oynadığım oyunlar: Valorant, CS:GO, RDR2, Cyberpunk 2077, Witcher 3, PUBG, Tomb Raider yani her türlü oyun oynarım. Arada film, dizi vs. de izlerim. Ama oyun odaklı olsun. Teşekkürler.

Neden Curved seçiyorum? Yıllarca düz panel kullandım artık kavisli ekran denemek istiyorum. İnternet kafede de denedim kavisli ekranlar hoşuma gittiği için Curved istiyorum.

ASUS veya MSI iyi bir seçim olabilir fakat dikkat edin kavisli monitörlerin orta tarafları çabuk hasar alabilir özellikle kurulum sırasında çok dikkatli olmanızı öneririm.

Arkadaşlar 1600-1800 TL bütçem var. Ekran kartım RTX 2060. tercihim: Curved 27-24 inç fark etmez, 144-165 Hz üzeri, 1 ms altı, IPS veya VA panel (TN önermıyorlar renkleri solukmuş) güzel bir Gaming monitör.

ASUS VG24VQ yeterlidir donanım arşivi adlı kanaldan videosunu izlemeni tavsiye ederim.

Bende ASUS alacak gibiyim. Danışmak istedim acaba başka öneriler var mı diye. Ama en iyisi şu an ASUS gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı