1800 TL klavye önerisi

Bütçe
1800

Roma102

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Klavye satın almayı düşünüyorum ve birçok klavye incelemelerinden sonra bunların arasında kaldım:
Logitech G413 TKL
SteelSeries Apex 3 TKL
Gamepower eva 7 red
Sizce hangisini seçmem daha mantıklıdır?
Gamepower'i bu seçime eklememin sebebi - ilk önce Wireless klavye arıyordum ve fiyatlarını görünce kablolu yoksa kablosuz arasında kaldım. (Wireless klavyeler arasında bütçeme en uygunu bu model geldi).

Not:
Bundan önce bir SteelSeries Apex 3 klavyem vardi ve cok memnundum. Taşınma sebebiyle satmak zorunda kaldım.

Son düzenleme:
Corsair K60 daha iyi ama tam boy cheery switch var.

Bütçemi 2000 TL’ye kadar düşürmek zorunda kaldım. İnternette bu bütçeyle İngilizce tuş dizilimli TKL klavyeler aradım, ancak pek çok seçenek arasında hangisini tercih etmem gerektiğinden emin olamadım. Bu kriterlere uygun iyi bir klavye öneriniz var mı?

Redragon K631 Pro alınır mı sizce?

Son düzenleme:
Logitech almayın. Yazılımı bile yok. Malzeme kalitesi hariç her konuda çok basit bir ürün.

Zaten Logitech çöp.

Bütçemi 2000 TL’ye kadar düşürmek zorunda kaldım. İnternette bu bütçeyle İngilizce tuş dizilimli TKL klavyeler aradım, ancak pek çok seçenek arasında hangisini tercih etmem gerektiğinden emin olamadım. Bu kriterlere uygun iyi bir klavye öneriniz var mı?

Redragon K631 Pro alınır mı sizce?
Alınmaz

Böyle bir listem var sizce bu listeden hangisini seçeyim?

SteelSeries Apex 3 TKL - 1000TL

E yooso Z94 - 1200TL

Epomaker dynataB75 - 1600TL

Freewolf M87 - 1650TL

Logitech G PRO - 2000TL

HyperX Alloy Origins Core - 1900TL

Cooler Master CK530 V2 - 1800TL

Bütcenin üstüne çıkmayı tavsiye ediyorsanız SteelSeries Apex 9 mini vardır 2600TL.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı