Bütçe çıkarsa1800 TL oyun oynamak için mouse önerisi istiyorum kablosuz olursa daha iyi olur ama çok fazla anlamıyorum teşekkürler.
Bütçe çıkarsa.
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Çıkmazsa.
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
R1 yerine R1 SE de alınabilir, ikisi de iyi mouse.
Tabii el boyutun ve tutuş şeklin de önemli mouse seçerken ama el boyutların aşırı büyük veya küçük değilse yani ortalamaysa illaki alışıyorsun hepsine.
Bütçe çıkarsa m3 pro max alabilirsin, çıkmazsa da üstte attığım aula sc680 işini görür.Elim bir tık büyük normal insanlara göre ama alışırım galiba diye düşünüyorum bütçeyi arttırabilirim buna değecek bir mouse varsa hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.