Yüksek Gigabyte'lı oyunlarda işe yarayabilir. En büyük farkı (oyunlar için konuşuyorum) yükleme ekranında görürsün ama bu çok devasa bir fark olmaz yani, kısa yüklenme süreleri için SSD olsun yeter diyeyim sana.
Bu farkı, dosya transferi yaparken, edit yaparken ve render alırken görürsün. Benim tavsiyem yüksek okuma ve yazma hızı olan bir SSD alman (ki zaten doğru düzgün ya bu var ya da Samsung bu işi yapan) çünkü hem kaliteli oluyorlar hem de doğru düzgün okuma yazma vaadi veriyorlar.
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Yani sonuçta iki tane bundan da alabilirsin ama ben 1 TB yüksek okuma ve yazma hızı olan SSD yerine 2 TB ama (NVMe SSD'lere göre) düşük okuma ve yazma hızlı bir SSD almayı gereksiz buluyorum.
Ne de olsa 1 TB yeterli bir depolama alanı. Yarın öbür gün SSD hızı gerektiğinde yardımına yüksek hız ve okumalı bir SSD koşar.