1800 TL'ye Kadar Laptop Önerileri

Önerilen Dell marka bilgisayar iyi evet hatta GT750M daha iyi ancak işlemci hızı da önemli... Siz eğer önemsemiyorsanız bunu Dell alın diyebilirim. Ancak eş seviyede, rahat kullanım için MSI derim.
 
@Edenclaw

Zamanında bayağı bir Dell kullanmıştım. Isınma sorunları yaşadığımdan ve kuzenim halen yaşadığımdan önermedim. Yoksa GT750m in GT740m den daha iyi olduğunu bilecek kadar aklım kalmıştır.

Ha yeni modeldir ısınma sorunu yoktur dersen bilemem. Nette adam akıllı incelemesi de yok zaten.
Ben ürünü inceledim. Kullandım ve bir kaç oyun oynadım. Isınma sorunu kalmamış diyebilirim. Alternatif olarak Z510'a da bakılabilir. Dell'in işlemcisi "U" olduğu için ısınma çok az oluyor. 
Önerilen Dell marka bilgisayar iyi evet hatta GT750M daha iyi ancak işlemci hızı da önemli... Siz eğer önemsemiyorsanız bunu Dell alın diyebilirim. Ancak eş seviyede, rahat kullanım için MSI derim.
Z510'un i7'lisi ile arasında 100 TL civarı fiyat farkı var. Kalın olmasından dolayı Msi elenebilir. Taşınması önemli olabilir.
 
Kalın olan bilgisayarlar daha az ısınır. Recep Baltaş'ın incelemelerini inceleyebilirsiniz. Daha kalın olduğu için hava sirkülasyonu daha iyi gerçekleşecektir. Dolayısıyla kalın bilgisayarlar her zaman daha iyidir.
 
Dediğiniz gibi haklısınız kişi tercihine kalmış.


Ancak toplamak gerekirse Dell 2.60 Kg, MSI 2.38 Kg. Ayrıca MSI özel çantada hediye ediyor. Ancak @Edenclaw'ın da dediği gibi tercih sizin.
 
Şimdi kalınlık önemli değil benim için param olsa monster alırım kafam rahat olsun diye o derece kalınlık önemli değil :D Ama dediğim gibi Sims serisi çılgını bir insan olduğum için yüksek ayarlarda oynayabileceğim hızlı bir laptop olsun bana :) MSI markası iyi midir fazla rağbet görmüyorum da ben :S ?
 
Gaming serisi laptopları favoridir. Forumda bir çok GE60 kullanıcısı vardır. Fiyatı pahalı olduğu için genelde pek tercih etmek mümkün değildir. :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı