1800 TL'ye klavye tavsiyesi

knk bak şimdi bunlar Outemu Dust Proof Red yani normal Outemu Red Switch'ten daha kaliteli + r75 in switchin'den daha kaliteli

Kanka ilk başta Full Size lazım gibi geliyor ama en mantıklı olan TKL yazılım ile uğraşıyorum + 3D tasarım + edit yapıyorum nümerik tuş takımı hiç lazım olmadı.

knk bak şimdi bunlar Outemu Dust Proof Red yani normal Outemu Red Switch'ten daha kaliteli + r75 in switchin'den daha kaliteli

Kanka ilk başta Full Size lazım gibi geliyor ama en mantıklı olan TKL yazılım ile uğraşıyorum + 3D tasarım + edit yapıyorum nümerik tuş takımı hiç lazım olmadı.
Önemi yok zaten konu sahibi %100 istiyormuş.

Kanka bak şimdi bunlar Outemu dust proof red yani normal Outemu red switch'ten daha kaliteli + R75'in Switchin'den daha kaliteli.

Kanka ilk başta full size lazım gibi geliyor ama en mantıklı olan TKL yazılım ile uğraşıyorum + 3D tasarım + edit yapıyorum nümerik tuş takımı hiç lazım olmadı.

Bana kalsa ben alışırım zaten annem babam kardeşim hepsi ortak kullancak. Para onların seçim onların 😄

Kanka bak şimdi bunlar Outemu Dust Proof Red yani normal Outemu Red Switch'ten daha kaliteli + R75'in Switchin'den daha kaliteli

Switch karşılaştırmasını atabilir misin? Merak ettim nasıl daha iyi oluyor RK65'in switchlerinden.

ya aga ikna et Full Size en gereksiz şey kollarını mevzuya gider gibi açman gerekiyor

knk royal kludge hot swap sisteminde temassızlık problemi var K552 nin hot swap sistemi daha iyi + marka ve toz geçirmez switch.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı