- Makaleler
- 1
Şimdi tavsiyeler RK, Redragon ve Machenike yani bu 3'ü
Redragon'u ele. Rk ve machenike varken onu almak mantıksız olur.
Şimdi tavsiyeler RK, Redragon ve Machenike yani bu 3'ü
Anladım teşekkürler.
Rknın o modeli bu klavyeden iyi midir sizce hocam?
![]()
MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.649,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
%100 olarak ben bunu kullanıyorum red switch Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK bu arada diğer modelide beğendiysen hepsinde 200tl indirim var GANKSENİNLE kodu ileAnladım teşekkürler.
Rknın o modeli bu klavyeden iyi midir sizce hocam?
![]()
MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.649,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
%100 olarak ben bunu kullanıyorum red switch Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK bu arada diğer modelide beğendiysen hepsinde 200TL indirim var gankseninle kodu ile.
Dostum eğer siparişteyse iptal edip Akko Fun 60 Pro al çünkü hem kaliteli hem kablosuz bir klavye ve Akko markası klavyede çok iyi bir marka sadece ülkemizde ne yazıkki yeni tanınıyor aldığın klavyelerin segment olarak çok daha üstünde.Yok hocam machenikenin tuş takımı epey renkli geldiği için Royal Kludge aldım yardımınız için teşekkürler yine de.
linki de buDostum eğer siparişteyse iptal edip Akko Fun 60 Pro al çünkü hem kaliteli hem kablosuz bir klavye ve Akko markası klavyede çok iyi bir marka sadece ülkemizde ne yazıkki yeni tanınıyor aldığın klavyelerin segment olarak çok daha üstünde.
Dostum eğer siparişteyse iptal edip Akko Fun 60 Pro al çünkü hem kaliteli hem kablosuz bir klavye ve Akko markası klavyede çok iyi bir marka sadece ülkemizde ne yazık ki yeni tanınıyor aldığın klavyelerin segment olarak çok daha üstünde.
Linki de bu
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Bir de bunun Max modeli var Max modelindeki fark kablolu kablosuz 8K var Pro'da ise kablolu 8K kablosuz 1K eğer 2K olursa siyah Max'te var ancak son fiyatınız bu ise linkini koyduğum da alınabilir aldığınız klavyeden daha iyi bu, ayrıca manyetik diğerleri ise mekanik.
Dostum eğer siparişteyse iptal edip Akko Fun 60 Pro al çünkü hem kaliteli hem kablosuz bir klavye ve Akko markası klavyede çok iyi bir marka sadece ülkemizde ne yazık ki yeni tanınıyor aldığın klavyelerin segment olarak çok daha üstünde.
Linki de bu.
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Bir de bunun Max modeli var Max modelindeki fark kablolu kablosuz 8K var Pro'da ise kablolu 8K kablosuz 1K eğer 2K olursa siyah Max'te var ancak son fiyatınız bu ise linkini koyduğum da alınabilir aldığınız klavyeden daha iyi bu, ayrıca manyetik diğerleri ise mekanik.
dostum direkt 2 sayfadan girdiğim için görmedim%100 klavye arıyordum ona göre seçim yaptım niye kimse açıklamayı okumuyor ya.
Hayır maaş almıyorum ister öneririm ister önermem sadece deneyimlediğim ve fiyatına göre iyi bir klavye olduğu için öneriyorum ayrıca konuşma şekline dikkat etmelisin.Eğer bunu savunman için maaş almıyosan cidden hayat edin her konunun altına flood döşeme. Babanın malı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.