1800 TL'ye Masaüstü Mü Dizüstü Mü Alınmalı ?

berksenn

Hectopat
Daha fazla  
1700-1800 TL arası bütçeye oyunları iyi kötü çalıştıracak sistem mi toplamak mantıklı yoksa Asus X550JK almak mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğin notebookun sadece grafik kartı iyi. 1800 liraya bana göre çok iyi sistem toplayabilirsin tabi yanında bilgisayar toplamadan anlayan kişi varsa :D

Ekonomik sistem toplama videosu vardı. Onun aynısını yapsam yeterli olacak mıdır?

Yani bana göre 1800 liralık bir sistem ekonomiğe göre biraz fazla. Sen dersen ki benim ekran kartım, belleğim ve işlemcim çok iyi olacak orada modellerini biraz daha düşürmelisin veya indirmleri beklemelisin. Burada asıl konu sistemi topladıktan sonra pişman olmamak. Araştır Bimeks, Vatan gibi teknoloji mağazaları takip et. Karar vereceğin atıyorum işlemciyi almadan önce araştır acele etme. Daha güç kaynağı, kasa ve soğutucusu var. Oyun oynayacaksan notebook alma tavsiyemdir.

Ekran Görüntüsü (12).png
Ekran Görüntüsü (13).png

Son düzenleme:
Cok tesekkurler, çok iyi olmus valla. Son sorum 4 GB RAM yeterli olacak mıdır ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı