1800 TL'ye sistem

Bu konu hakkında net bilgim yok ama muhtmelen dediğiniz gibidir.
"İnternete Özel" yazan ürünlerin mağazada daha pahalı olduğunu biliyorum. Ayrıca 2 hafta önce Vatan'a gittiğimde duvara asılmış fiyat listesinde özellikle soğutucularda çok abartılı fiyatlar vardı ki internetteki fiyatlarda "İnternete Özel" ibaresi yer almıyordu. Mağazadan almayı düşünüyorsanız tek tek fiyatları soruşturmanızı tavsiye ederim. Eğer internetten alınmış parçaları mağazada toplayabiliyorlarsa internetten almak daha avantajlı olacaktır.

Teşekkür ederim size zahmet bana 1800 TL lik bir sistem toplarmısınız. Iyi anlıyorsunuz bu işten kafamda bulunsun Teşekkürler @M.Hakan
 
A.png

Anakart olarak da bunu alırsın. Asus H81-Plus İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
 
R9 280'in fiyatı bir ara baya düşmüştü şimdi tekrar yükselmiş.
Oyun sistemi istiyorsan bu sistemi öneririm. Ram'i 4 GB'a indirip işlemciyi daha iyi seçebilirsin. (Bu sistemin yanında işlemci soğutucu almanı tavsiye ederim. Cooler Master T2 Mini olabilir.)

Adsız.jpg




Maalesef 1800 TL'ye i5 ve R9 280 sığmıyor. Ram 4 GB'a düşürülüp, ekran kartını R9 270X'e düşürünce ancak i5 sığabiliyor. Oyun performansını biraz düşürüp PC performansını arttırmak istersen bu sistemi alabilirsin ama yukarıdaki sistem oyun için daha uygundur.

Adsız1.jpg
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı