18000 TL monitör dahil sistem tavsiyesi

Bütçe
Monitör dahil maksimum 18.000 tl

Berke Metin

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, MacBook+PS5 fikrimden vazgeçip uzun ömürlü kaliteli parçalara sahip monitör dahil 18000 TL bütçe ile bir sistem toplamaya karar verdim. Kaliteli parçalar için performanstan ödün verebilirim. İsteğim minimum 650-750W 80+ Bronze sessiz çalışan bir PSU, minimum 240mm kaliteli bir sıvı soğutucu, minimum 3200-4000 MHz CL 16-18 bir RAM, minimum RTX 2060-3060 gücünde bir ekran kartı ve aşırı ısınmayan güzel performanlı bir işlemciye sahip hava alan sessiz güzel bir kasa. İşlemci AMD ekran kartı olarak da NVIDIA tercih ediyorum ama sorunsuz olduğu sürece herhangi bir marka olabilir. Bu kasayı aldığımda minimum 3-4 sene sorunsuz kullanmak istiyorum ve ısınma, sesli çalışma, bozulma, darboğaz gibi sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Parçaların hiçbirinde kronik bir sorun olmaması ve birbirlerine olabildiğince uyumlu olması çok güzel olur. Monitör konusunda da gene uzun süre kullanabileceğim herhangi bir monitör olabilir. Şimdiden teşekkür ederim :)
Tabi bu dönemde pc toplamak ne kadar mantıklı tartışılır da 😢

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı