Bencede hayali gibi ama hadi hayırlısıLütfen buda hayali sistem olmasın. İşlemci güzel ama RTX 2080 beklenmeli. 3600 MHz RAM'ler önerecektim ki CL18 olması kafamı karıştırdı garanti olsun diye böyle ekledim.
Eki Görüntüle 331482
Bencede hayali gibi ama hadi hayırlısıLütfen buda hayali sistem olmasın. İşlemci güzel ama RTX 2080 beklenmeli. 3600 MHz RAM'ler önerecektim ki CL18 olması kafamı karıştırdı garanti olsun diye böyle ekledim.
Eki Görüntüle 331482
CPU Render mı yoksa GPU Render mı alacaksınız?
Keşke sorulara da cevap verseydiniz.İşlemci mi yoksa ekran kartı mı olacak? Yük en çok hangisinde olacaksa ona göre plan yapılmalı.
Anladım. 2070 ne kadar2080'in en düşük fiyatı 7500+ TL. 1080Ti alması daha mantıklı olur.
Kurgu bilgisayarı için GTX 1080 TI' mı alacaksınız?
Yazım yanlışımdan ban almıştım o yüzden cevap veremedimKeşke sorulara da cevap verseydiniz.
Daha sağlıklı bir öneri olması için soruyoruz.
500 dolar olarak çıkıyor muhtemelen 5 bin 6bin tl falan olacaktırAnladım. 2070 ne kadar
Sende haklısın. 2080 ortalama 210W diyorlar. Arkadaşa 650-750W bir PSU yetecektirRTX 2080'in kaç W tüketeceğini bilmiyorum normalde Evga BQ serisi önericektim kasa olarak tam karar veremedim tasarımı hoşuma giden bir şey seçtim tabii ki alıcı kendisi seçebilir.
Rtx nasıl olucak bi sistem dizebilirmisinBu bütçeyle RTX beklenir bence RTX alın.
2 ssd tek hale geliyor sanırım dediğine göreTek 512 Pro SSD almaktansa iki tane 250 GB 970 Evo alıp Raid 0 yapsan hem daha ucuz hem de daha performanslı olur. İşlemci olarak Intel I9'da düşünülebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.