18000 TL'ye sistem önerisi

Beck

Hectopat
18000 TL'ye bir sistem önerisi istiyorum. Kendimde bir yandan araştırıyorum ancak detaylı bir araştırma olması hem de bilgili arkadaşların yardımcı olabileceklerini düşünerek bu paranın en hakkını veren sistemi toplama niyetindeyim. Birkaç isteğim olacak sistemle ilgili.

Gerek yazılım gerekse donanımsal olarak problem yaşadığı için AMD kartlarından uzak durmayı tercih ediyorum o yüzden sistemde NVIDIA ekran kartı tercih ederim. İşlemci olarak Intel'ya da AMD olması benim için fark etmez. Sistemi ileride geliştirmeyi düşündüğüm için mümkünse anakartın biraz daha ileriye dönük olmasını ve PSU'nunda sınırlarında olması yerine yine ileriye dönük olarak seçilmesini tercih ediyorum.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Anakart Asus Prime B550 olarak seçip SSD ve Ram de değişiklik yapılıp alınabilir.

Anakart 550 seçerek alabilirsiniz.

Nvidia tercihinizi sonradan okudum, fakat bu fiyata daha yüksek sistem almak varken 3060 da kalırsınız o bütçe ile. Tercih sizin tabiki.

Anakart 550 seçerek alabilirsiniz.

Nvidia tercihinizi sonradan okudum, fakat bu fiyata daha yüksek sistem almak varken 3060 da kalırsınız o bütçe ile. Tercih sizin tabiki.
AMD seçersem daha yüksek ekran kartı performası alacağımı biliyorum ancak sürekli yazılım sorunlarıyla uğraşmak ya da başlıca DLSS gibi güzel teknolojilerdende mahrum kalmak istemiyorum açıkcası.

Anakart Asus Prime B550 olarak seçip SSD ve Ram de değişiklik yapılıp alınabilir.
Teşekkür ederim bakacağım.

3060 ve 12400F'lü sistemi alacağıma bunu TUNA-T1 / INTEL i5-12400F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

3060 Ti'li sistemi alacağıma attığım sistemi alırım.
Attığınız sistemler de turbox ve dragos gibi rezalet markalar kullanılıyor. 256 GB olması da cabası. Bir de indirimli fiyatıymış :D.
i5 12400F’li sistemi alacağıma i5 12500’lü sistemi alırım.

i5 12400F’li sistemi alacağıma i5 12500’lü sistemi alırım.

O da tercih edilebilir.

O da tercih edilebilir.
Fakat o kadar çıkılacaksa 3060 Ti tercih etmek daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı