18000 TL'ye Vatan Bilgisayar'dan toplanan sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Migros'da 8ay çalıştım bu bilgisayarı almak için. Vatan Bilgisayar'a gider her gün bakardım oradaki adam başkalarına kasa topluyordu bir günde ben gittim 18.000TL verdim bu sistemi topladı şunu da belirtiyim Windows 10 Pro işletim sistemi 1.300TL'di

Bunu size toplayan çalışana da sizden saha çok acıyorum maalesef.

İade etme şansınız varsa hemen iade edin.
Şansa falan bırakmayın hatta gerekirse kavga edin ama bir şekilde iade edin. 18k kesinlikle az bir para değil.
Konu bana trol gibi geldi Vatan Bilgisayar'a cok gitmisligim var öyle cok bilgili kisiler olmasalarda 18.000TL bütceye böyle bu kasa toplamazlar.

Evet bende acaba trol mü diye düşündüm.

Migros'da 8ay çalıştım bu bilgisayarı almak için. Vatan Bilgisayar'a gider her gün bakardım oradaki adam başkalarına kasa topluyordu bir günde ben gittim 18.000TL verdim bu sistemi topladı şunu da belirtiyim Windows 10 Pro işletim sistemi 1.300TL'di
Hocam hemen satıp kurtulun. 5-6 bin falan eder en fazla kasa. Monitör de 2 bin etse 7-8'e satın. Yemin ederim Gamegaraj'dan GTX 1650 sistem bile gelse daha iyi olur hiç paranız yoksa da.

Hocam isterse işletim sistemi 10 bin lira olsun. Yine de daha iyisini toplayabilirdiniz. Hem de çok çok çok daha iyisini. Dolandırılmışsınız. Ciddi anlamda dolandırılmışsınız. Sizin adınıza çok üzüldüm.

1641058613287.png

Sanırım 1 yıl ilerleyince 1 yıl küçüldünüz hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı