18000 TL'ye sistem önerisi

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (32).png
    Ekran Görüntüsü (32).png
    211,7 KB · Görüntüleme: 65
Bu sistem fotoğraftaki gibi alınabilir:
Dediğiniz gibi yaptım ramleri de değiştim nispeten daha çok güvendiğim GSKILL ramler seçtim ve fiyat 18625 TL oldu bütçemi birazcık aşıyor ama bütçemi alabileceğin en iyisi bu ise arttırabilirim gerçekten öyle mi? Sistem çok kuvvetli buradan görebiliyorum ama anakart ne kadar ileriye dönük? PSU 650w bir tık düşük göründü gözüme açıkcası.

Dediğiniz gibi yaptım ramleri de değiştim nispeten daha çok güvendiğim GSKILL ramler seçtim ve fiyat 18625 TL oldu bütçemi birazcık aşıyor ama bütçemi alabileceğin en iyisi bu ise arttırabilirim gerçekten öyle mi? Sistem çok kuvvetli buradan görebiliyorum ama anakart ne kadar ileriye dönük? PSU 650w bir tık düşük göründü gözüme açıkcası.
650W yeterlidir.

Dediğiniz gibi yaptım RAM'leri de değiştim nispeten daha çok güvendiğim G.Skill RAM'ler seçtim ve fiyat 18625 TL oldu bütçemi birazcık aşıyor ama bütçemi alabileceğin en iyisi bu ise arttırabilirim gerçekten öyle mi? Sistem çok kuvvetli buradan görebiliyorum ama anakart ne kadar ileriye dönük? PSU 650W bir tık düşük göründü gözüme açıkçası.

650W PSU 3070-3070 Ti'a kadar besler anakartta sonuna kadar taşır 5800x3D ile bile çok bir sorun yaratmaz.

650W PSU 3070-3070 Ti'a kadar besler anakartta sonuna kadar taşır 5800x3D ile bile çok bir sorun yaratmaz.
O zaman problem yok peki 5600 mü 12400F'mi seçmeliyim ikisinin testlerine baktım 12400F önde görünüyor ancak 12400F'lü sistem toplamak zor gibi en azından 3060Ti ile birlikte olan bir sistem bulamadım bütçemi de çok aşıyor bulduklarım.

O zaman problem yok peki 5600 mü 12400F'mi seçmeliyim ikisinin testlerine baktım 12400F önde görünüyor ancak 12400F'lü sistem toplamak zor gibi en azından 3060 Ti ile birlikte olan bir sistem bulamadım bütçemi de çok aşıyor bulduklarım.

Çok bir farkları yok hocam benzer işlemciler ikisi de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı