1800TL i3-6098P Sistem Toplama

ilteks01

Kilopat
Daha fazla  
Sistem tavsiyelerinde baktığım şekilde bir sistem yapmayı düşünüyorum, acaba linkleri aşağıda paylaşıyorum yardımcı olur musunuz? Birde 1.800TL'ye kadar monitör dahil bir sistem kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir sistemin 400 lirasını SSD'ye yatırmak saçma. 120 GB'lik bir SSD al. Bir de ekran kartını göremedim.

1800 TL bütçeyle toplanan bir bilgisayarda şu an dolar yüksek olduğu için ssd takmak pek mantıklı değil.Ekran kartı olarak rx 460 tercih et.Bütçen var ise 1050 ti alabilirsin

Böyle bir sistemin 400 lirasını SSD'ye yatırmak saçma. 120 GB'lik bir SSD al. Bir de ekran kartını göremedim.
Sistemden tam anlamıyorum tavsiyeler kısmında gördüm. SSD'i düşürmek mantıklı birde ekran kartı işlemci içinde oluyor galiba

1800 TL bütçeyle toplanan bir bilgisayarda şu an dolar yüksek olduğu için ssd takmak pek mantıklı değil.Ekran kartı olarak rx 460 tercih et.Bütçen var ise 1050 ti alabilirsin
Üstad şuan sadece bir araştırma içerisindeyim dolar düşeceği zaman uygun bir sistemi almak istiyorum.
Eğer tavsiye ettiğin bir sistem var yazarsan çok sevinirim :) bu arada hemşeriyiz bende kırşehirliyim :)

Bütçeni arttırıp bunu al.

Pc15.png

Tavsiyen için teşekkür ederim 1900 tl fazla olabilir aslında evimde 3 adet bilgisayar var babam en fazla 1700 tl ye kadar çıkmama izin verdi oynadığım oyunlar basit oyunlar aslında , zula cs go tarzı şeyler genel olarak zula oynuyorum başka oynadığım bir oyun yok 1600 1700 tl arası sadece kasa almayı düşünüyorum aslında

APU Denilen sistemde ekran kartı olmuyor bildiğim kadarıyla , şimdilik apu sistem toplamak istiyorum aldıktan 3 4 ay sonra ilave olarak güzel bir ekran kartı ile birleştirmek istiyorum . temel olarak babamın verdiği 1600 1700 tl arası bir şey yapmam gerekiyor dolara endeksli olarak sistem kurmak biraz pahalı ama şimdiden kafamda bir sistem oturtup kur'un düşmesini bekliyeceğim. Farklı bir apu sistem önerisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Tavsiyen için teşekkür ederim 1900 tl fazla olabilir aslında evimde 3 adet bilgisayar var babam en fazla 1700 tl ye kadar çıkmama izin verdi oynadığım oyunlar basit oyunlar aslında , zula cs go tarzı şeyler genel olarak zula oynuyorum başka oynadığım bir oyun yok 1600 1700 tl arası sadece kasa almayı düşünüyorum aslında

APU Denilen sistemde ekran kartı olmuyor bildiğim kadarıyla , şimdilik apu sistem toplamak istiyorum aldıktan 3 4 ay sonra ilave olarak güzel bir ekran kartı ile birleştirmek istiyorum . temel olarak babamın verdiği 1600 1700 tl arası bir şey yapmam gerekiyor dolara endeksli olarak sistem kurmak biraz pahalı ama şimdiden kafamda bir sistem oturtup kur'un düşmesini bekliyeceğim. Farklı bir apu sistem önerisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Technopat'ın Youtube kanalında 1500 TL ye GTA 5 bile açabilen APU sistem toplama rehberi var bakabilirsin

Aslında o sistem çok hoşuma gitti biraz eski diye biraz içime şüphe düştü acaba ne zaman güncel bir video gelir bilginiz var mı?
Bence yeni APU lar gelene kadar rehber videosu çekmezler. Onların kullandığı APU yu son model A10 7890K ile değiştirebilirsin. Söylediğin oyunlar için işini görecektir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı