180W PSU GT 1030'u kaldırır mı?

Efe ARSLAN

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, 180W PSU'lu bilgisayarımda Intel Pentium G5500 işlemci vs 4 GB RAM var. PC'ye LP model GT 1030 veya GT 730 tarzı ekran kartı takarsam sıkıntı yaşar mıyım?

İkisi çok az güç tüketen ekran kartları. İşlemci, 54 watt, GT 1030 30 watt ve GT 730 38 watt tüketiyor. Sıkıntı yaşatır. 250,300 watt PSU'lar rahat gider aman dikkat et, Izoly ve Turbox gibi PSU'lardan alma. Sistemini öldürebilir.

PSU değiştirirsem ekran kartına bütçe kalmıyor. Sıkınıtı yaşatmayacak bir kart yok mu? Yabancı bazı sayfalarda GT 1030 30W kullandığı için sıkıntı yaşatmaz dediler ama içim rahat etmedi buraya da danışıyım dedim :D

PSU değiştirirsem ekran kartına bütçe kalmıyor. Sıkınıtı yaşatmayacak bir kart yok mu? Yabancı bazı sayfalarda GT 1030 30W kullandığı için sıkıntı yaşatmaz dediler ama içim rahat etmedi buraya da danışıyım dedim :D
30W baya düşük bir değer ancak 180W PSU ilerde sıkıntı yaşatır. Garanti vermek için 250-300W yeter diyorum. 180W PSU garantisini veremem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı