Efe ARSLAN
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, 180W PSU'lu bilgisayarımda Intel Pentium G5500 işlemci vs 4 GB RAM var. PC'ye LP model GT 1030 veya GT 730 tarzı ekran kartı takarsam sıkıntı yaşar mıyım?
Yaşarsın psu değişmeliMerhaba arkadaşlar, 180W PSU'lu bilgisayarımda Intel Pentium G5500 işlemci vs 4 GB RAM var. PC'ye LP model GT 1030 veya GT 730 tarzı ekran kartı takarsam sıkıntı yaşar mıyım?
Psu calculator siteleri varPSU değiştirirsem ekran kartına bütçe kalmıyor. Sıkınıtı yaşatmayacak bir kart yok mu? Yabancı bazı sayfalarda GT 1030 30W kullandığı için sıkıntı yaşatmaz dediler ama içim rahat etmedi buraya da danışıyım dedim![]()
30W baya düşük bir değer ancak 180W PSU ilerde sıkıntı yaşatır. Garanti vermek için 250-300W yeter diyorum. 180W PSU garantisini veremem.PSU değiştirirsem ekran kartına bütçe kalmıyor. Sıkınıtı yaşatmayacak bir kart yok mu? Yabancı bazı sayfalarda GT 1030 30W kullandığı için sıkıntı yaşatmaz dediler ama içim rahat etmedi buraya da danışıyım dedim![]()
Önemli değil.Teşekkürler arkadaşlar yardımcı olduğunuz için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.