1840 TL'ye Topladığım Sistem

BraK3N

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2016
Mesajlar
27
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Eksen Bilgisayardan 1840 TL'ye topladığım sistem bu, alınması veya değiştirilmesi gereken parça var mı veya herhangi bir uyumsuzluğu var mı ?

1840.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım bir yerde 460 fps oyunlarında iyi değil diye bir şey okumuştum siz ne düşünüyorsunuz ?
Fps oyunlarından kastınız, lol-csgo-dota tarzı oyunlarsa eğer, Recep Bey ve Ali Bey kartın tanıtım videosun da bu ekran kartının o tarz oyunlar için uygun olduğunu zaten söyledi, gel gelelim bu tarz oyunlar için üretilmiş bi ekran kartı, 1080p ultra ayarlarda twt warhammer gibi sistemi zorlayan bi oyunda bile 30+fps verdi highde 50fps verdi. Yani gta 5 'te bile ultra da sizi üzmez. Sistemi sadece gta5 için alıyorsanız gta 5'in işlemciye çok yük bindirdiğinide hatırlatırım, cpu kullanımı %100 olur ama yinede i3 6100 4gb rx 460 kombiniyle istediğiniz fps'leri elde edersiniz, akıcı bi oyun deneyimi yaşarsınız.
 
Gta 5 i oynamayı düşünmüyorum onu sormamım nedeni grafikleri iyi olduğu için genelde cs go oynamayı düşünüyorum ve son olarak battlefield 1 de fps sorunu olur mu oynaya bilir miyim ?
 
Gta 5 i oynamayı düşünmüyorum onu sormamım nedeni grafikleri iyi olduğu için genelde cs go oynamayı düşünüyorum ve son olarak battlefield 1 de fps sorunu olur mu oynaya bilir miyim ?
Oynarsın. Ben şuan kullandığım sistemle 50+fps alıyorum 1080p high ultra civarı. Halen beta da ama tam sürümü çıkınca daha iyi anlaşılır.

EDİT: csgo'da da 170+Fps vermezse bende yorum yazmayı bırakırım, net..
 
HDD'yi değiştir daha performanslı bir model al Green serisini tavsiye etmiyorum önerim Seagate Barracuda veya WD Blue olacaktır, RAM 16 GB olmalı, bunların haricinde RX 460 alırsan daha iyi olacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı