1840 TL'ye Topladığım Sistem

Rx460 alıyorum o zaman, çok teşekkür ederim.
Türkiye'de de halen satış yapılırken VRAM çok etki ediyor, yani bakkal diye tabir ettiğimiz insanlar sağolsun 8gb ekran kartı yazar geçer markasını bilmezsin. VRAM olarak'da kart seni üzmez, 4044mb diye geçiyordu sanırım, biri 2048mb ve eski güncel değil, diğeri daha güncel VRAM'de fazla (tomb raider gibi oyunlarda VRAM'de önemli.) Mimarisi yeni, yani aynı fiyata daha güzel performans alıcaksın, deminki editimi belki görmemişsindir, csgo'da 170+fps garantisi veriyorum bu sistem ile. Yardımcı olabildiysek ne mutlu.
 
RX 460 R7 370'ten %10 civarında daha iyidir, ancak R9 380'den de %20 yavaştır. Bu seviyedeki ekran kartlarında VRAM'e çok takılmayın, ancak yine de 4GB olması geleceğe dönük olmak açısından iyidir, tıpkı 8GB RAM'in neredeyse tüm oyunlara yettiği halde iyi oyuncu bilgisayarlarına 16GB RAM tavsiye edilmesi gibi. Aşağıdaki linkten günümüz ekran kartlarının bağıl performansını görebilirsiniz:
ASUS Radeon RX 460 STRIX OC 4 GB Review
 
Bir adet oyunun bile 60 GB olduğunu düşününce 1 TB 5 yıl kullanacağınızı düşününce az bile. İleride oyunlar çok daha fazla yer kaplayacak.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı