185 boy ve 130 kilo için bisiklet önerisi

Bunlar popüler: Mounty 26 Jant 21 Vites Dağ Bisikleti Fiyatları

Sizce mounty 26 130 kilo kaldırır mı bir yandan onu merak ediyorum sıkıntı çıkmasın diye.

Kilo vermek içinse MTB alın. Çünkü dağ bisikleti olduğu için yol bisikletine göre biraz daha yoracaktır sizi üstelikte tasarım olarak daha güzel. Öncelikle jant tercihinizi ve kadro boyunuzu seçmelisiniz. Benim boyum 180, 27.5 jant ve 19 kadro kullanıyorum. Sizede böyle uygun olur diye düşünüyorum. 29 inç bisiklet işgence bence.

Yerinizde olsaydım ve böyle bir bütçem olsaydı 2.ele yönelirdim, sıfır alacaksam bütçeyi biraz daha yükseltirdim. Bu bütçede sıfır alınacaksa Corelli marka bisikletler var. Çevremde kullananlar var memnunlar. Bütçenizi 150-200 TL aşabilir. Hangi modeli iyi bilemiyorum.

Fren olarak kendinize uygun frenide seçmeyi unutmayın. V, mekanik ve hidrolik olarak 3’e ayrılıyor. Ben kendim hidrolik kullanıyorum ve çok memnunum. Hidrolikle mekaniğin arasındaki fark; hidrolik yağ ile çalışırken mekanik tel ile çalışıyor ikiside disk fren. V ise mandal mantığıyla tekerlekleri durduruyor.

Kendim Kron kullanıyorum, aldıktan sonra öğrendim kadro ve gidon kırılma şikayetleri var. Bende olmadı ama ve yeni üretimlerde oluyor mu bilmiyorum. Kilonuzdan dolayı Kron markada önermiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı