1850 TL'ye A10 7870k sistem alınır mı?

Sahibinden de gezinirken gördüm arkadaşım bilgisayar alacaktı 1850 TL'ye uygun bir bilgisayar buldum. Valorant CS:GO vb. oyunlar bu sistem oynatır mı? AMD A10 7870K-R7 GRAPHİC - 12 GB RAM APU OYUN PC - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 1022493620

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu iki videoya göz at istersen.

Sahibinden de gezinirken gördüm arkadaşım bilgisayar alacaktı 1850 TL'ye uygun bir bilgisayar buldum. Valorant CS:GO vb. oyunlar bu sistem oynatır mı? AMD A10 7870K-R7 GRAPHİC - 12 GB RAM APU OYUN PC - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 1022493620
Zamanında iyi olsa da bence artık çok iyi değil, yükseltme hevesin yoksa alabilirsin. Espor oyunlarını çokm minimum ayarlarda oynayabilirsin.
O videodaki testler biraz eskidi, oyunlara bir çok güncelleme geldi, ayar kısması lazım. Ama yinede CSGO, Lol, ETS2, Gta5 gibi oyunlar için alınabilir.

Şu iki videoya göz at istersen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı