18650 Pil ile çalışan Odaklı-Zoom'lu El Feneri Tavsiyesi

actanonverba

Megapat
Katılım
9 Nisan 2015
Mesajlar
5.744
Çözümler
54
18650 tipi pil ile çalışabilen ve geniş-dar çapta odak ayarı yapılabilen (uzak ve yakın aydınlatma için) F/P bir LED el feneri arıyorum. Pek inceleme veya kullanıcı yorumu bulamadım ve konuyu açmaya karar verdim. Bütçem, elbette ürüne göre değişebilir ancak 300TL'i geçmezsem sevinirim. Anladığım kadarıyla belli başlı markalar var, kullandıkları LED modelleri var. Su geçirmezlik vs. pek önemli değil benim için. Aradığım belli başlı özellikler;

18650 Pil ile çalışma.
Odak ayarı (Zoom)
Düşük - orta - yüksek parlaklıkta çalışabilme. Sebebi, sabit şekilde kamp halinde iken düşük parlaklık iş görecektir, oturduğumuz alanı ve masayı vs. 50-150 Lümen arası güçte aydınlatsa yeterli, gerektiğinde gücü artırıp pil ömründen feragat edebilirim, elimde çok fazla 18650 batarya mevcut, haliyle buharcı olduğum için pillerim de oldukça kaliteli. Ayrıca LiitoKala şarj aletim ile de aracımda pillerimi şarj edebildiğim için yanımda sonsuz enerji ile geziyorum diyebilirim.

Temel olarak bunlara sahip, alüminyum kasalı, kullanıcılarının memnun kaldığı F/P bir el feneri arıyorum. LED Lenser kalite-pahalı kategorisinde gibi geldi bana. Alternatif olarak şu markanın ürünlerini araştırmanı öneririm diyebileceğiniz alternatiflere açığım. Direkt model önerilerine de açığım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı