18800 TL'ye RTX 3060 sistem alınır mı?

Hocam 3 ocak ta enflasyon değerleri açıklanacağı için bence şimdilik bekleyin 2 gün kaldı zaten dolar 2 günde 18 TL olmazsa bence bi 16k falan olur sistem.

Nakit fiyatı çok kötüymüş diyemem sonuçta 5600X fiyatları da uçtu ancak o vade farkı neymiş be öyle. Peşin fiyatına taksit yapmayan yerler var mı hala?

İtopya, Sinerji, İncehesap vs. bu tarz yerler peşin fiyatına taksit yapmıyor maalesef. HB, GG, Amazon, N11 gibi büyük sitelerde parçalara peşin fiyatına taksit oluyor. Hatta Amazon, kendi sattıkları ürünlerde o ürün özelinde yasal bir kısıtlama yoksa peşin fiyatına 12 taksit de sunuyor.

Öncelikle hayırlı olsun. Diğer arkadaşların dediğine katılıyorum ederi bu kadar bile değildi ne yazık ki zamlar dolar kuru vs. can sıkıyor bu durumlar. Fiyatına göre iyi donanım ssd kapasitesi düşük yanına bir ssd yada hdd eklersen yeterli olur. Taksit olayında çok yansımış artış.

İtopya, Sinerji, İncehesap vs. bu tarz yerler peşin fiyatına taksit yapmıyor maalesef. HB, GG, Amazon, N11 gibi büyük sitelerde parçalara peşin fiyatına taksit oluyor. Hatta Amazon, kendi sattıkları ürünlerde o ürün özelinde yasal bir kısıtlama yoksa peşin fiyatına 12 taksit de sunuyor.

Hiç bilmiyordum. Bildiğim kadarıyla dizüstü satan firmalar kredi kartında peşin fiyatına taksit imkanı sunuyor. Hazır masaüstü sistemlere özelse kötüymüş.

Hiç bilmiyordum. Bildiğim kadarıyla dizüstü satan firmalar kredi kartında peşin fiyatına taksit imkanı sunuyor. Hazır masaüstü sistemlere özelse kötüymüş.

Bu saydığım İtopya vs. gibi sitelerde hiçbir ürüne peşin fiyatına taksit yok. Monster vs. kendi peşin fiyatına taksit sunuyor ki sunmasa bile HB, GG gibi büyük sitelerde satışı var. O tarz sitelerden peşin fiyatına taksitle almak mümkün. Hadi dolardı vergiydi onu geçtik, bari şu taksit olayına bir şey bulsalar. Adamlar ABD'de fark vermeden 12 taksitle iPhone alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı