RTX 3060 sistem 18.569 TL'ye alınır mı?

5500 ile işlemci gerektiren oyunlarda, 165FPS üstü alıyorum ve işlemciyi sonuna kadar savunuyorum.
Hazır sistem ile beraber çok uyguna geldi işlemci.
165FPS üstü alman diğer alternatiflere göre daha iyi olduğunu, veya fiyatına göre iyi olduğunu göstermez. Dediklerimi tekrar oku, hazır sistem ile uyguna gelirse zaten olur. Ancak tekli olarak alınıyorsa alınmaz. Gidip insanları yanlış yönlendirme. Ben burada tarafsız bakıyorum, Intel fanı olduğum için söylemiyorum ve insanları yanlış yönlendirmemeye çalışıyorum.

5500'ü neden bu kadar seviyosunuz anlamadım çöp bir işlemci hem fiyatı 5600'e yakın hem de FPS oyunlarında 5600 50 FPS fark atıyor 5500 şu an idare ediyor olabilir ama yeni nesil oyunlar çıktıkça çok düşecek 5600'e göre.

5500'ü neden bu kadar seviyosunuz anlamadım çöp bir işlemci hem fiyatı 5600'e yakın hem de FPS oyunlarında 5600 50 FPS fark atıyor 5500 şu an idare ediyor olabilir ama yeni nesil oyunlar çıktıkça çok düşecek 5600'e göre.
Sana anlatmaya çalıştığım olay yeni nesil oyunların çoğu, ekran kartı isteyecek.
Çoğunlukla senin işlemcine bakmayacaklar.

@lovemyers Her şey oyun değil, ayrıca işlemci tabanlı oyunlar bal gibi de devam edecek.

Bütçe 5600'e yetmiyorsa 12100F gibi bir alternatif varken 5500'ün yüzüne bile bakılmaz. Bak dediğim gibi, hazır sistemde kampanyalı geliyorsa alınır. Ancak tek tek parça parça sistem toplanıyorsa, alınıyorsa alınmaz.

Sana anlatmaya çalıştığım olay yeni nesil oyunların çoğu, ekran kartı isteyecek.

Konu atmanıza gerek yok çoğu kişi diyor bunu sadece ben değil siz bildiğiniz gibi Valorant'ta 165 üstü FPS alın yeni nesil oyunlar gelince 5600 olsaydı keşke diyceksiniz.

O zaman sistem gereksinimlerine işlemci yazmasınlar ne önemi var oyun tamamen ekran kartına bağlı kullanılıyor değil mi? Oyunda ne kadar FPS alıyorsan onu renderlayan işlemcidir. 165FPS alıyorsan işlemci 165 birimlik iş yapıyor demektir. Oyunlarda işlemciyi bu kadar arka plana atmanın anlamı yok ve evet tekrar tekrar söylüyorum 5500 alınmaz.

@lovemyers Ayrıca i3-12100F daha yüksek bir frekansa sahip. Şunu da atayım;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı