18x8-8.5 ele uygun mouse önerisi

Bütçe
2.500
İyi geceler hocam.☺️

Hocam konuyu hortlatacağım kusura bakmayın ama Wraith ace storm elime ulaştı sanki biraz fazla Speed gibi geldi daha doğrusu ilk Speed deneyimim bu. Klasse Longteng huoyun kullanmıştım hybrid olarak o da ortalama iyiydi sizce Speed'e alışmaya mı çalışmalıyım yoksa Wraith'le görüştüm iade veya değişim hakkım varken Control versiyonunu mu alayım ya da soa hybrid mi alayım yoksa alışmaya mı çalışayım. Daha 3 gün oldu kullanalı. Tipik bir CS Valorant oyuncusu gibi Control mu almalıyım acaba alışkanlık dışına çıkmayıp.

Hocam konuyu hortlatacağım kusura bakmayın ama Wraith ace storm elime ulaştı sanki biraz fazla Speed gibi geldi daha doğrusu ilk Speed deneyimim bu. Klasse Longteng huoyun kullanmıştım hybrid olarak o da ortalama iyiydi sizce Speed'e alışmaya mı çalışmalıyım yoksa Wraith'le görüştüm iade veya değişim hakkım varken Control versiyonunu mu alayım ya da soa hybrid mi alayım yoksa alışmaya mı çalışayım. Daha 3 gün oldu kullanalı. Tipik bir CS Valorant oyuncusu gibi Control mu almalıyım acaba alışkanlık dışına çıkmayıp.

Kaysın gitsin şekilde istediğiniz için Kaiser onu önermişti. SoA hybrid bir tık daha control yüzeyli. Alışılır ama fazla hızlı geldiyse iade edebilirsiniz. SoA hybrid kendim kullandım, hala da arada sırada kullanıyorum güzel ürün. Dediğim gibi sadece yüzey olarak controle daha yatkın.

Kaysın gitsin şekilde istediğiniz için kaiser onu önermişti. Soa hybrid bir tık daha Control yüzeyli. Alışılır ama fazla hızlı geldiyse iade edebilirsiniz. Soa hybrid kendim kullandım, hala da arada sırada kullanıyorum güzel ürün. Dediğim gibi sadece yüzey olarak Control'e daha yatkın.

Evet kayıp gidiyor ama çok arada kaldım acaba alışır mıyım alışmaz mıyım bilmiyorum Wraith storm tamamen hızlı mı oluyor yoksa yani bu bir tıkta Control mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı