19.000 TL'lik laptopta hangi işlemci olmalı?

Onlar Clevo kasa. Isınır, anakart yakar, kötü malzemesi vardır, paneli kötüdür. Bu ise tongfang kasa. Kalitelidir ısınmaz anakart yakmaz ve panelide iyidir.
hpde de clevo kasa var mı acaba, 3 tane farklı serisi var hepsi hemen hemen aynı fiyatlarda
ENVY, PAVİLİON, VİCTUS diye gidiyor.
Onlar Clevo kasa. Isınır, anakart yakar, kötü malzemesi vardır, paneli kötüdür. Bu ise tongfang kasa. Kalitelidir ısınmaz anakart yakmaz ve panelide iyidir.

HP'de de Clevo kasa var mı acaba, 3 tane farklı serisi var hepsi hemen hemen aynı fiyatlarda
ENVY, Pavilion, VİCTUS diye gidiyor.

Sadece Monster da var diye biliyorum. Önerim A5 v18.2.1 https://www.trendyol.com/monster/ab...4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme

Laptoplara OC yapmak pek sağlıklı olmaz zaten birçok Gaming laptop 85 derece üstünü rahatça görebiliyor OC ile daha da ısınacaktır.

HP'de de Clevo kasa var mı acaba, 3 tane farklı serisi var hepsi hemen hemen aynı fiyatlarda.
Envy, Pavilion, victus diye gidiyor.

HP dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden biri Monster gibi logo basacağını sanmıyorum.
Ek olarak victus serisini mağazada incelemiştim menteşeleri oldukça kalitesiz uygun fiyata bulmadıkça almanızı önermem.

Uçun hocam hemen alın. Nitro pahalanmış. Game Garaj da görmemişim.

Bu laptop bu fiyata çok iyi gerçekten beklemeden hemen alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı