19.000 TL'ye RTX 5060 Ti 8 GB almak mantıklı mı?

bfdhbgsventg

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar herkese, dün 19k TL'ye 6 taksit peşin fiyatına Gigabyte'ın 5060 Ti 8 GB modelini aldım. Hem fiyatı uygun geldi hem de ödemesi rahat ayrıca kart için güçlü dediler. Ama 16 GB olan versiyonu da varmış. O pahalı olduğu için oralara çıkmak istemedim. Sosyaldaki bazı arkadaşlar kesinlikle alınmaz vs demiş. Ben CS ve bazı hikayeli oyunlae oynuyorum. Cyberpunk gibi vs öyle oyunları pek oynamıyorum. Aldığıma pişman oldum. Ne düşünüyorsunuz?

Öncelikle selamlar herkese, dün 19k TL'ye 6 taksit peşin fiyatına Gigabyte'ın 5060 Ti 8 GB modelini aldım. Hem fiyatı uygun geldi hem de ödemesi rahat ayrıca kart için güçlü dediler. Ama 16 GB olan versiyonu da varmış. O pahalı olduğu için oralara çıkmak istemedim. Sosyaldaki bazı arkadaşlar kesinlikle alınmaz vs demiş. Ben CS ve bazı hikayeli oyunlae oynuyorum. Cyberpunk gibi vs öyle oyunları pek oynamıyorum. Aldığıma pişman oldum. Ne düşünüyorsunuz?

Neden pişman oldunuz çok FPS isteyen biri değilseniz 5060 Ti 8 GB ile çok rahat yeni oyunları 1080p orta yüksek ayarlarda oynarsınız yani 8 -16 GB ile arasında çok FPS farkı yok sadice yeni oyunlar daha fazla VRAM istiyor ama oyunların sistem gerksinimleri 16 ya çıkana kadar en kötü ekran kartı değişirsiniz yani bence tek yanlışınız 5070 almamak oda sizin bütçenize bağlı tabii ki aynı zamanda 8-16 arasındaki FPS farkları bu videoda var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

https://www.sinerji.gen.tr/palit-ge...an-karti-p-55140?utm_campaign=akakce&v=1.40.5 8 GB kart almayın. Bu varken alınmazdı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı