19.5V, 2.31A laptopta 19A, 4.7A adaptör çalışır mı?

MiroKingTR

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, kolay gelsin. Eski dizüstü bilgisayarıma Pardus kurmak istiyordum. Bu bilgisayarın zaten adaptörü çalışmıyordu, hatta taktım, şalter falan attırdı. Neyse ben size iki soru sormak istiyorum: Ben yenibitpazari.com adresinden yeni bir adaptör almak istiyorum, güvenli midir?

İkinci sorum: Benim bilgisayarımın özellikleri: 19.5V, 2.31A. Almayı planladığım adaptörün özellikleri ise 19A, 4.7A. Bu özellikler ile benim bilgisayarımın özellikleri uyuşur ve bilgisayar sorunsuz bir şekilde çalışır mı? Şimdiden ellerinize sağlık.

Bilgisayarımın modeli: 3165NGW.

Ürünün bağlantısı: www.yenibitpazari.com spot ürün toptan ürün ikinci el kiralık takas en ucuz fiyatlar ucuz ürün

Dosya Ekleri

• resim_2022-10-12_171214401.png
    resim_2022-10-12_171214401.png
    325 KB · Görüntüleme: 51
Benim bilgisayarımın özellikleri: 19.5V, 2.31A. Almayı planladığım adaptörün özellikleri ise 19A, 4.7A. Bu özellikler ile benim bilgisayarımın özellikleri uyuşur ve bilgisayar sorunsuz bir şekilde çalışır mı? Şimdiden ellerinize sağlık.
0.5 voltun sorun olacağını sanmam, fazla amper ise sorun yaratmıyor cihaz çekebildiği kadar amper çeker.

Soket çapı uyumluysa kullanabilirsiniz. Sorun çıkaracak bir voltaj farkı yok. Ne halde olduğu belli olmayan bir adaptöre de o para verilmez yalnız. Piyasada 100-150 arasına farklı markaların adaptörleri satılıyor zaten.
araştırdığımda genelde 400-500 fiyatlar arasıydı. Ama sadece bir kısmı giriş yeri felan oluyordu (bana hem adaptör hemde giriş yeri lazım). Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı