Ben 4 yıl önce çıkan Ryzen'i (modelini tam hatırlamıyorum) stok soğutucusu ile kullanmıştım. Yine render işlemleri için kullanıyordum ve bir sıkıntı olduğunu hatırlamıyorum. Bu yüzden de aklımda stok soğutucu yeterli olabilir diye kalmış. Ama sadece 4-5 ay kullanmıştım, uzun vadedeki durumunu bilmiyorum.Stok soğutucu işlemci stok haldeyken bile yetmez, yetemez
INNO3D'nın modelini daha iyi buluyorum, soğutucu içinse seçenekleri görmem lazım.
Ben 4 yıl önce çıkan Ryzen'i...
Site içindeki seçneklerden almak istiyorum, hiç bilgisayar toplamadım ve biraz çekniyorum açıkcası. Bu yüzden site içindeki iki modeli sormak istiyorum."4 yıl önce" bu kısım zaten her şeyi özetliyor
Sadece uzun vade değil, kısa vadede de iyi sayılmaz.
600-800 TL bütçe için aslında:
Raijintek EOS 240 RBW 240mm 2x12cm Adreslenebilir ARGB PWM Fanlı Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Bunu bir konuda gördüm, fiyatı çok uygun. Kağıt üzerinde de fena durmuyor.
Peki bu model hakkında bir bilginiz var mı?İkisi de pompasından ve fanlarından sorunlu modeller, almamanızı öneririm.
Peki bu model hakkında bir bilginiz var mı?
Yine kötü bir model, bunun yerine kule tipi soğutma daha iyi alınsa daha iyi. İsterseniz siz direkt seçeneklerin resmini atın ben de oradan söyleyeyim.
Teşekkürler. Bu sistemin stoğu bugün bitmiş görünüyor maalesef. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için sağolun.Deep Cool Gammaxx L360 v2 derim. Kendim aynı soğutucunun 240mm sürümünü kullanıyorum. Memnunum.
Teşekkürler. Bu sistemin stoğu bugün bitmiş görünüyor maalesef. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için sağolun.