19 bin TL'ye ikinci el laptop önerisi

Bütçe
19.000-21.000
Makaleler
2
Bu kendi fiyatında ucuz olan:

Bunun RAM'i 8 GB:

Bu da sonuncusu: (Güncelleme, satılmış laptop.)

Param Güvende'yi bin liradan hesaplarsak, bütçemiz 19 bin TL.
Genel kullanım alanı ise, yazılım ve ufak oyunlar. Bunlar haricinde ne önerirsiniz?

Bir de sizden ricam 1-2 tane de 21 bin TL civarına önermeniz, eğer ki sistem parçalarında bir değişiklik olmuyorsa gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim sizlere iyi niyetiniz için fakat şu anda önceliğimiz Param Güvende ile Max 19 fiyatında almak. Duruma göre de 21-22 seviyelerine cikmak.

FPS oyunları için alacaksanız Dell iyi ama hangi modeli nasıl bir performansta çalışır bilemem ama ses konusunda Dell çok daha iyi FPS oyunşarı için.

FPS oyunları için alacaksanız Dell iyi ama hangi modeli nasıl bir performansta çalışır bilemem ama ses konusunda Dell çok daha iyi FPS oyunşarı için.

Hocam ders bitişinde falan eve gitmek yerine sonraki derse kadar vakit geçirtecek oyunlar oynayacağım. Öyle fazla bir performans beklemiyorum.

Üçü arasında en iyi tercih Lenovo olanı 16-17k civarına alıp 8 GB daha RAM eklemek olur.

Klavyesi İngilizce olduğu için yazı yazarken sıkıntı çıkarır diye ona pek yaklaşamıyorum ya.

Hocam ders bitişinde falan eve gitmek yerine sonraki derse kadar vakit geçirtecek oyunlar oynayacağım. Öyle fazla bir performans beklemiyorum.

Klavyesi İngilizce olduğu için yazı yazarken sıkıntı çıkarır diye ona pek yaklaşamıyorum ya.
Klavyede harflerin yerlerine alışıksan sıkıntı çıkarmaz zaten %90'ı aynıdır sadece "ö, ç, ğ, ü, ı" gibi harflerin yerinde noktalama işaretleri oluyor.

O zaman sıfır Huawei Matebooklar var. Eğer düşük oyunları oynayacaksanız dahili ekran kartı yeterli olacaktır. Hem pil ömrü de uzun olmuş olur.

O zaman sıfır Huawei Matebook'lar var. Eğer düşük oyunları oynayacaksanız dahili ekran kartı yeterli olacaktır. Hem pil ömrü de uzun olmuş olur.

Hocam dahili aramıyorum ya. Şimdi canım yüksek oyun istemiyor olabilir fakat elbet arkadaşlara yatıya gideceğim ve orada oyun oynayacağız. O yüzden onlara yönelmiyorum yine de teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı