- Katılım
- 7 Eylül 2020
- Mesajlar
- 2.474
- Çözümler
- 4
Merak etme her sene 2 takdir getirdiğim gibi hem takdir hem de TR sıralaması getireceğim LGS de.
Okul ile LGS soruları bir olduğunu mu sanıyorsun. Getireceğim demekle olmuyor işte.
Merak etme her sene 2 takdir getirdiğim gibi hem takdir hem de TR sıralaması getireceğim LGS de.
Kola diyet bozar ayranla iyiyim.Windows Update yüklü değilse darboğaz olabilir beyine biraz kola gönderin.
Evet çalışmakla oluyor. Bende okul zamanı gelince oyunu kestiğimden dolayı ya kitap ya youtube de duyar kasanlar yada ders.Okul ile LGS soruları bir olduğunu mu sanıyorsun. Getireceğim demekle olmuyor işte.
Kola diyet bozar ayranla iyiyim.
Evet çalışmakla oluyor. Bende okul zamanı gelince oyunu kestiğimden dolayı ya kitap ya YouTube'da duyar kasanlar ya da ders.
Hocam sabahlamistir çok zor değilHocam şimdi 19 saat oyun 5 dakika yemek tuvalet 4,55 saat te uyku.
Eskiden 39 saate tamamlamışlığım var. 5 saat başında uyuya kalmışdımEğer eskiden de 19 saat oynayıp yine iyi puan getirdiysen rahat ders çalışırsın.
Eskiden 39 saate tamamlamışlığım var. 5 saat başında uyuya kalmışdım.
Ben zaten 5 saat başında uyuya kalmışım. Yazın tadını çıkartan bizleriz. Napayım mahallenin kekolarının arasındaki matematik ortalaması 97 olan çocuk mu olayım.Ben istesem de 40 saat oynayamam.
Oyun değil sadece hem 1 oyun değil MC Lol Valorant birsürü adını kopyala yapıştır yapmaya üşendiğim oyun ve youtube.Ben 9 saat aralıksız LoL oynamıştım dizlerim ve kalçam uyuşmuştu gözlerim de yavaş yavaş kararmaya başlamıştı 19 saat oynamak imkansız gibi bir şey ayrıyeten gösterdiğiniz sayaç oyunda geçirilen süreyi değil bilgisayarın açık kalma süresini de gösteriyor. Konu troll gibi geldi.
Ben zaten 5 saat başında uyuya kalmışım. Yazın tadını çıkartan bizleriz. Napayım mahallenin kekolarının arasındaki matematik ortalaması 97 olan çocuk mu olayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.