19 yaşında çalışmayan birisi Deniz Bank'tan kredi kartı alabilir mi?

Baydar2

Femtopat
Katılım
10 Şubat 2024
Mesajlar
78
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Gaming F15-RTX 3050 Intel İ5 11 Nesil-16 GB Ram-512 GB SSD-Hyperx Quadcast Mikrofon-Rampage Pulsar Kulaklık-Gamepower Saber RGB Klavye-Rampage Drop M3 Mause-Rampage Prote Laptop Fanı-Lenovo Legion R25i-30 Monitör
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Eğitmen
Kendime bir telefon almayı düşünüyorum. Telefonun fiyatı 11 bin lira onu da 9 taksitle ödemem lazım ancak yaşım 17 olduğu için kendime kredi kartı çıkaramıyorum. Kuzenimle konuştum anlaştık ona bir kredi kartı çıkarıp onun üzerinden taksitlendirme yapacağız. Kuzenim Deniz Bank'tan alacağım diyor ancak kuzenim çalışmıyor. 19 yaşında ve daha üniversiteye başlamadı. Bu adama verirler mi kredi yani? Benim taksitim aylık 1500 liraya falan gelecek. Bunu ödeyecek şekilde bir kredi kartı tanımlar mı Deniz Bank?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Puanı yeterliyse verirler faturalı hat felan kullanıyorsa puan oluşmuştur puan oluşmamışsa bile denizbank verebilir ret yerse diğerlerine hiç başvurmasın yine ret yer 1 ay geçtikten sonra Qnb veya Akbank başvursun bu 3 bankadan alamazsa diğerlerinden alması daha zor malesef .
 

Geri
Yukarı