Steam 19 yıllık Steam hesabı mı yoksa yeni hesap mı kullanılmalı?

Eski hesaplar çok rahbet görüyor ama yeni hesabınız daha iyiyse onu kullanın seviye farkı varsa sadece eski daha iyi bir seçenek olabilir.

Bence eski hesabını kullanması daha iyi olur eğer eski olan daha fazla gelişirse yeisinden daha fazla para edebilir.
Veya eskisiyle devam edip yenisini satabilir.

Bence eski hesabını kullanması daha iyi olur eğer eski olan daha fazla gelişirse yeisinden daha fazla para edebilir.
Veya eskisiyle devam edip yenisini satabilir.

Eski hesapların statüsü daha yüksek 19 yıl gibi bir hesap oldugunu düşününce daha ayrı millet arkadaş eklemek için koşuşturuyor eski hesapları.
😀

Bence eski hesabı kullanın. Ben açıkçası oradaki 19 yıl rozeti için bile onu kullanırdım. Onun dışında diğer hesaptaki oyunları da aile paylaşımı ile paylaşırsanız güzel olur. Veya iki hesabı aynı anda da kullanabilirsiniz gibi ama seçim sizin.

Bence eski hesabı kullanın. Ben açıkçası oradaki 19 yıl rozeti için bile onu kullanırdım. Onun dışında diğer hesaptaki oyunları da aile paylaşımı ile paylaşırsanız güzel olur. Veya iki hesabı aynı anda da kullanabilirsiniz gibi ama seçim sizin.

Bende 19 yıllığı kullanmaya karar kıldım.

Hocam yeni hesabınızın durumu nasıl yani hangi skinler var kaç seviye?

Sağ altta arkadaş listesinde gözüküyor. Yeni hesap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı