1900 TL 3 Ay kullanım için sistem toplama

Sizin hazır bir bilgisayar almanız daha iyi olacak sanırım. Çünkü önerdiğim parçaların her biri farklı yerde. İlçe ilçe gezip onları toplamanız lazım. Alırken sıkıntı çıkmasın diye test de etmeniz lazım. Şöyle bir PC buldum. Monitör, hoparlör, klavye fare ile yani tam set olarak 1700'e bırakacağını söyledi. Biraz pazarlık yaparsan 1500-1600 arasına kapatırsın işi. Bir de SSD ekledinmi tadından yenmez. Meşakkatsiz bir bilgisayar olur sizin için. Biraz da para kalır cebinizde. Fortnite'ı rahat oynatır.

@Android sent by CyberLife

Sizin hazır bir bilgisayar almanız daha iyi olacak sanırım. Çünkü önerdiğim parçaların her biri farklı yerde. İlçe ilçe gezip onları toplamanız lazım. Alırken sıkıntı çıkmasın diye test de etmeniz lazım.
Öyle gözüküyor. Birkaç mesaj önce dediğim gibi Fortnite 1080p düşük-orta ayarda 65 fps altına düşmese yeterli.

Rahat 50-60 FPS alacaktır. Araştırmalarıma göre 1080p Low'da 90-100 üzeri FPS alabiliyor. İleride upgrade etmek isterseniz de GTX 1050 Ti alıp, yanına SSD'de ekleyip yıllarca kullanabilirsiniz. RAM olarak tek modül 1x8 kullanılmış. Dolayısıyla ileride RAM upgrade'i de yapabilirsiniz.

Rahat 50-60 FPS alacaktır. Araştırmalarıma göre 1080p Low'da 90-100 üzeri FPS alabiliyor. İleride upgrade etmek isterseniz de GTX 1050 Ti alıp, yanına SSD'de ekleyip yıllarca kullanabilirsiniz. RAM olarak tek modül 1x8 kullanılmış. Dolayısıyla ileride RAM upgrade'i de yapabilirsiniz.

Hocam şimdi ben bu sistemi alacağım. Çok git gel yapacak mıyım? Bu arada klavye mouse var. Klavyem motospeed ck104 mouse ise trust gxt 101.

Son düzenleme:
Görüşüp halledebilirsiniz. 18.5'' 1360x768 Monitör ile birlikte yanında 2 tane Logitech hoparlör ile veriyormuş sistemi. Komple set olarak verdiği için Everest Klavye Mouse da verecekmiş yanında. Bir nevi hediye gibi. Kadıköy merkez bir yer. Her yerden rahat gelebilirsiniz. İstediğiniz PC için değer bence o yol. :)

Görüşüp halledebilirsiniz. 18.5'' 1360x768 Monitör ile birlikte yanında 2 tane Logitech hoparlör ile veriyormuş sistemi. Komple set olarak verdiği için Everest Klavye Mouse da verecekmiş yanında. Bir nevi hediye gibi. Kadıköy merkez bir yer. Her yerden rahat gelebilirsiniz. İstediğiniz PC için değer bence o yol. :)
Pardon yanlış söyledim 15 kilometre yok aramızda. Nerede satıyor? Ben İzmir'de oturuyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı