1900 TL iPhone SE veya Android

Konuralp

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, 1900 lira gibi bir bütçem var. bu zamana kadar iPhone 4 ve 5 kullandım, şimdi yeni telefon alıcam ama iPhone 6 veya 7'ye o kadar para vermek istemiyorum, sizce iPhone se mi yoksa android işletim sistemli bir telefon mu almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Note 4 nedir allah aşkına. Böyle saçma sapan öneriler yapmayın. Sonra telefonu alan insan mağdur oluyor.

Eğer teknoloji ile aran iyi değilse hazırda kullandığın, alıştığın işletim sistemine devam et. Iphone SE alınır o fiyata. Ancak 16GB alma. Hiçbir telefonun 16GB versiyonunu alma zaten.

iPhone SE 32GB artık pek bulunmuyor, bulunsa bile mantıksız fiyatlarda ve her rengi yok (özellikle siyahı), eğer mutlaka iPhone olsun Android'e alışamam veya AppStore'dan çok uygulama satın aldım yani Apple ekosistemine bağlandım diyorsanız ~1900₺'ye iPhone 6 32GB'tan başka seçeneğiniz yok Apple adına. Ha iPhone 6 elbette zorunluluk harici tavsiye edilebilecek bir model değil zira hem 1GB RAM ile gelmesi hem de eğilme, dokunmatiğin bozulması gibi kronik sorunları olan bir model, hatta iPhone 6 ve 6 Plus iPhone'lar arasında en sorunlu cihazlar, o yüzden Android'e geçebiliyorsanız bahsettiğiniz bütçeye göre HTC 10, Lenovo Moto Z ve Sony Xperia Z5 Premium (1999₺'ye bulunabiliyor.) modellerini öneririm. Bu modellerden de daha çok HTC 10'u tavsiye ediyorum. Son olarak günümüzde Apple cihazı olsa dahi 16GB arttırılamayan hafızalı cihazlar alınmamalı yani iPhone SE 16GB fiyat olarak cazip bile olsa (~1800₺) o modeli şiddetle tavsiye etmiyorum, tabii yine siz bilirsiniz, hafızada ihtiyaçlarınızı baştan iyi hesaplayın derim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı