1900 TL Oyun Sistemi Toplama

Overclock ile işi olmayan birisi hangi sistemi toplamalı? (Oyun Amaçlı)

• AMD

Oy: 5 41,7%
  • İNTEL

Oy: 7 58,3%

• Oy verenlerin toplamı
    12
48 TL daha ver, bir DVD ekle. Her zaman bilgisayar toplamıyorsun ki. Almışken iyisini al bari.

Arkadaşlar bu AMD ve İNTEL işlemciler hakkında çelişkiye düştüm @Silinen üye in önerdiği İNTEL işlemci güzel fakat, oyun için AMD iyidir, tezini Core i3 4150 çürütürmü dersiniz ?

"Oyun için AMD alın" sadece bir sokak efsanasesidir. PC.NET dergisinde bir test vardı: işlemciye çok yük bindiren Total War Rome II oyununda İ3-4130, FX X8 8320 ile aynı FPS'Yİ veriyor ve FX X6 6300'ü de geçiyordu.

"Oyun için AMD alın" sadece bir sokak efsanasesidir. PC.NET dergisinde bir test vardı: işlemciye çok yük bindiren Total War Rome II oyununda İ3-4130, FX X8 8320 ile aynı FPS'Yİ veriyor ve FX X6 6300'ü de geçiyordu.

Kardeş şimdi senin önerdiğin Core i3 4150 , fx 6300 ile kıyaslandığında hangisi az da olsa öndedir ?

Kesinlikle sığar.

Ayrıca yukarıda da belirttim. PC.NET dergisinde bununla alakalı bir test yapılmıştı. işlemciye çok yük bindiren Total War Rome II oyununda i3-4150, tek çekirdek performansı daha iyi olduğundan, FX 8320'den 2-3 FPS daha fazla vermişti.

Önerdiğin sistem gayet hoşuma gitti. Aralarında uyumsuz olan parça yok sanırım göremedim. Umarım dediğin gibi Yüksek performans alırım İ3-4150 den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…