1900 TL Sistem Tavsiyesi

nereloyka13

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Yakında bilgisayar almayı düşünüyorum ve aşağıdaki sistemi topladım. Sizce bir eksiği var mı? Güç kaynağının yetmeyeceğini düşünüyorum. Güç kaynağı 12v çıkışından 384w veriyor. Bütçeyi aşmadan kasa önerebilir misiniz?
dfg.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire önermiyorlar. Güç kaynağı muhtemelen yetmez. 80+ bir 500W veya 550W yetebilir. 600 TL'ye bazen GTX 960 bulunabiliyor. Onu öneririm. Veya GTX 950 Tİ'ı bekleyebilirsin(y)

Sapphire kullananlarda var bence bu şans işi. Yerine GTX 960'ın tek fanlı modelleri oluyor ama R9 380 daha mantıklı geliyor bana. Kasayı değiştiriyim

Ekran kartı dışında sistemde sıkıntı yok gibi görünüyor. Cevaplar için teşekkür ederim. Ekran kartını alsam kesin sıkıntı çıkar mı? Bu ekran kartı dışında bütçemde bu kartın dengi bir ekran kartı alamıyorum.

Bilgisayarı yakında alacağım ve ekran kartı MSI Nvidia GeForce GTX 960 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Fiyatı olarak alacağım. Sistemde eksik var mı? Bide güç kaynağı 12v çıkışından 384 watt veriyor sizce yeter mi?

@Lodriga siz benim toplayacağım sistemi kullanıyorsunuz bir sıkıntı var mı.

Dosya Ekleri

• t66.PNG
    t66.PNG
    31,8 KB · Görüntüleme: 234
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı