1900 TL'ye GT 1030 FX 4100 sistem alınır mı?

Hocam bir arkadaş sıfır Athlon 3000G sistem önermişti B450 serisi bir anakart vardı ve daha geleceğe elverişli olabileceğini söylemişti ileride ( birkaç ay sonra) GT 1030 veya GTX 1050 taksam nasıl olur?

Athlon 3000G'nin 2x8 RAM ile aldığı FPS'i 2200G 1x8 RAM ile geçiyoröyle deyim. 2200G bir 1030 gücünde.

Hocam tek sorunu ileride değiştirmeyi düşünürsem her parçayi değiştireceğim baştan.
Paylaştığım pc özellikleri iyi. Ama o fiyata fazla iyi gibi geldi. Parça değişimine de pek ihtiyacı yok.

Hocam kusura bakmayın ben kendi attığıma yazdınız sandım şimdi bakiyorum attığınıza.

Sıkıntısı yoksa güzel PC. Bu ekonomide gözüme çok ucuz gözüktü. Almayı düşünürsen test et.
Paylaştığım PC özellikleri iyi. Ama o fiyata fazla iyi gibi geldi. Parça değişimine de pek ihtiyacı yok.

Kusura bakmayin ben benimkini dediniz sandim sizin attiğiniz sistem tam aradığım sistem çok teşekkürler hocam.

Hocam kusura bakmayın ben kendi attığıma yazdınız sandım şimdi bakiyorum attığınıza.

Kusura bakmayin ben benimkini dediniz sandim sizin attiğiniz sistem tam aradığım sistem çok teşekkürler hocam.
Rica ederim. Ama biraz şüphelendim kartta wattman sorunu olabilir kesinlikle test edin. Oyunlarda benchmark testi yapın. Funmark testi yapmayı da ihmal etmeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı