1900 TL'ye Sistem Tavsiyesi Ve Sorularım

Gerçekten ilk Sisteme içim ısındı ancak bu fiyatlar orda toplattığımdada aynı kalır değilmi yani sadece internetten alma fiyatı değillerdir umarım ? Birde bu yazdığınız parçalar Herşey değil mi ? yani bu parçaları söylediğimde tüm sistem hazır olucak kasanın içinde olması gereken her şey ? İlgilendiğiniz için teşekkürler !

Sisteme isteğe bağlı olarak işlemci fanı veya solid state disk takabilirsiniz, ama evet temel bilgisayar bileşenlerinin hepsi içinde. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop kullandığım için emin değilim ama fan mutlaka olması gereken bir parça değil mi ? Eğer fan zorunlu değilse ve eklemeyceksem ilk sistem için Ram'in fiyatı da uygun geldi 2 tane alıp taktırabilirim herhalde değil mi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorduğun iyi olmuş. Söylediğin pcler günümüz için çok yetersiz. Fan mevzusuna gelirsek, işlemcinin yanında stok fanı veriyorlar. Çıkan fanı kullanırsın zaten.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı