19000 TL'ye 5 aylık 2.el iPhone SE 2022 alınır mı?

@Dohc Vtec iPhone 13, 14 ve 15'in bataryası gayet iyi bu arada. A15 Bionic'ten sonra bataryaları baya iyileşti. A14 gibi 10W-11W peak tuketimleri görmüyor.

12 bakabilirsiniz. 13'e çıkmanızı tavsiye ederim.

@429065 yeni çıkardıkları işlemcilerin daha az güç tüketimi ile daha yüksek performans vermesi şaşırtıcı bir durum degil zaten. 19 bin liradan bahsedilmiş siz gelmişsiniz 13 tavsiye ediyorsunuz. 19 bin civarlarında iPhone 11, SE3 ve 12 mini var bu üçü arasından en iyisi 12 mini. iPhone 11'in şarjı daha uzun dayanıyor diye biliyorum ama ikisi yan yana getirince iPhone 11'in ne kadar çöp bir telefon olduğu bariz ortaya çıkıyor. SE yi karşılaştırmaya almıyorum bile iPhone 8'in donanim yükseltilmiş hali.

@429065 yeni çıkardıkları işlemcilerin daha az güç tüketimi ile daha yüksek performans vermesi şaşırtıcı bir durum degil zaten. 19 bin liradan bahsedilmiş siz gelmişsiniz 13 tavsiye ediyorsunuz.
İkinci el 13'e cikmasini tavsiye ediyorum cunku. A14 ile A15 arasinda daglar kadar fark var. Çıkılabiliyorsa alınmalı.
19 bin civarlarında iPhone 11, SE3 ve 12 Mini var bu üçü arasından en iyisi 12 Mini. iPhone 11'in şarjı daha uzun dayanıyor diye biliyorum ama ikisi yan yana getirince iPhone 11'in ne kadar çöp bir telefon olduğu bariz ortaya çıkıyor. SE yi karşılaştırmaya almıyorum bile iPhone 8'in donanim yükseltilmiş hali.
Aralarında en iyisi 12 Mini evet. Genel olarak 12 Mini bataryası 11'i aşıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ki zaten 11 bataryası daha iyi olsaydı dahi 12 Mini derdim. Kamerası ve ekrani için 12 Mini tercih edilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı