1950 TL'ye her şey dahil sistem tavsiyesi

özkan55

Hectopat
Evet arkadaşlar her şey dahil(monitör,klavye,mouse..) max 1950 TL toplama PC önerir misiniz? (The witcher 1366×768 texture high açsın yeter) Eğer daha ucuz toplayabilirseniz çok daha iyi olur, şimdiden teşekkür ederim.

Witcher 3 ümü 1 mi 3 ü 1950 tlye toplayacagın kasa monitor klavye filan dahil bir pcnin high ayarda açmasını bekleme bence açmaz yani CD Projekt witcher oyununda optimizasyonu kötü yapan bir firma.

amd.jpg

Herşey dahil ve maksimum bişeyler yapmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz ;)

Seçtiğiniz ürün hem ekran olarak daha küçük hemde HD değil. Full HD bir monitör almak daha sonradan sistem yükseltmeniz durumunda işinize gelecektir. 260X yerine 750Ti biraz mantıksız geldi bana. Hemen hemen aynı performansları var. Ancak giriş seviyesi sistemlerde AMD daha başarılı. Monitörü kısmak yerine 80tl daha ekleyip r9 270 alırsanız sisteminiz çok daha iyi olacaktır.

@26318 4K çözünürlükte çalıştırmayacağız oyunu dostum. En yüksek ayarlardan bazı şeyleri kısarak oynayacağını düşünüyorum. (30+FPS) Bu benim önerdiğim sistem ben olsam böyle bir şey alırdım araştırmadan almayın benim hoşuma gidenler hoşunuza gitmeyebilir belki.
Ekran Alıntısı.PNG
Hoparlör, klavye rastgele koydum alternatiflerine bakın amaç bu fiyata böyle bir şey çıkabileceğini göstermem.

Son düzenleme:
23" LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar Markaya aldırmayın, büyüklüğü ve çözünürlüğü yeterli. Ayrıca HDMI girişi var, dönüştürücülerde parazit gibi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
A4 Tech Kl 4020D Multimedya Usb Set - Vatan Bilgisayar Fiyatına göre iyi bir ürün, iyi bir marka. A4 Tech çevre bileşenlerinde baya iddaalı.
Core i3 4160 Soket 1150 3.6GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
Asus H81-Plus İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Savage RED DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram - Vatan Bilgisayar RAM güzeldir, sistem upgrade etseniz bile bunu uzun süre kullanabilirsiniz.
Xigmatek Asgard 381 Pure Black Edition 500W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Kasanın görünüşü güzel, sisteme yeterli gücü sağlayacaktır.
Asus Drw-24F1St 24X ± Double Layer Sata Dvd Yazıcı - Vatan Bilgisayar Herşey dahil dediniz, lazım olur diye koydum.
Wd 3.5" 1Tb Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64Mb Cache Harddisk - Vatan Bilgisayar Aynı serinin 320 GB Modelini 5 sene kullandım, ki bu arada revizyon gördüğü için daha iyidir ve sıkıntı çıkartmaz.
MSI GT740 GDDR3 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Markası güzel, GDDR5.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buradan performansına bakabilirsiniz, hatta bu GT 740 ve GDDR5 olduğu için daha iyi performans almanız bile mümkün.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı