1959 Öncesi Şampiyonluklar Tescillendi Mi?

Neyi saçma kanka Almanya liginde Avusturya takımının şampiyonluğu var onu bile saymışlar bizim ülkede kendi ligimiz sayılmıyor sayılması lazım o yüzden

Birkaç takımlı ligin sayılması doğru değil bana kalırsa. Almanya'da bakarsan en baştan beri minimum 8-9 takımla oynanıyor. Bizim 3-4 takımlı ligimiz var. Audi Cup mı bu? Lig yahu lig.
@Radeon RX 5500M RTE ezdirmem kimseye Fenerbahçe'yi demişti, AKP ve MHP kurulu toplanıp bir gecede yasa çıkarılmıştı diye biliyorum. RTE gidince tekrar hem FETÖ soruşturması hem de bu konu yeniden soruşturma açılacağı gündemde. FETÖ soruşturması istemişti CHP fakat reddedilmişti.

Davanın savcıları fetöden aranıyorken pek bir delile gerek yok bence, ama soruşturma olması her zaman en iyisidir. Ben RTE ve iktidarı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Madem ezdirmeyecekti, fener başkanı tutuklanırken neredeydi?

Hocam bu ciddi mi? Kanıt var mı elinizde? Galatasaraylıyım bu arada yeni öğreniyorum bunu.
Buyrun hocam.

TFF kabul etmek zorunda ama kabul etmedi. FIFA'da onay verdi. Mehmet Büyükékşi Galatasaray çocuğudur. Hakemleri Galatasaray'lı yapıp FB operasyon görüyor. Ve bu yüzden saymıyor ve 2025'te tutuklanıyor. Mehmet Büyükékşi lütfen baksın.

TFF kabul etmek zorunda ama kabul etmedi. FIFA'da onay verdi. Mehmet Büyükékşi Galatasaray çocuğudur. Hakemleri Galatasaray'lı yapıp FB operasyon görüyor. Ve bu yüzden saymıyor ve 2025'te tutuklanıyor. Mehmet Büyükékşi lütfen baksın.
Aziz Yıldırım; boş işleri bıraksın takımı şampiyon yapsın. Gerçek yıldız 3 yıldız, 5 yıldız sahte formalarıda sahte. Ne uğraşıyor federasyonla. Gerçeğini alsın o zaman formaları çıkarır gerçeğini alırsınız.

Profesyonel lig tanımı resmi olarak 1959'da yapılıp 1962'de TFF UEFA katılmıştır. Ondan önce profesyonel adında futbol olmayıp İstanbul ligi, amatör ligi gibi ayrı ligler varmış. 2 haftalık turnuvalarda şampiyonluk belirleniyormuş. Yani resmi sitelere bakınca Türkçe çeviri yapılarak resim olarak burayada paylaşım yapıyorum. Kısaca safsata olan Ali Koç başarısızlığı gizlemek için uğraştığı boş şeyler. Aziz Yıldırım siyasette daha güçlüyken uğraşmadığı boş şeyleri Koç'un siyaset gücü olmayıp uğraştığı gereksiz işler. Lig profesyonel olarak sıfırdan kulüplerin kabul ettiği yıl 1959 ve sonrası. Az araştırınca resmi kaynaklar ve eski futbol tarihini doğrular bulabilir. UEFA sitesinde ayrıca 2013 Fenerbahçe ve Beşiktaş, 2014 Sivasspor ve Eskişehir şike yaptığı liste buldum. 😂

Eki Görüntüle 1377430
Eki Görüntüle 1377435
O sitede şike bile yazmıyor. Belli İngilizce bilmiyorsun çeviri kullanmayı da mı biz öğretelim? Liste UEFA'dan belli başlı sebeplerden dolayı ceza alanların listesi. Listedeki Türk takımlar da teşvik ve şike teşebbüsüyle Avrupa'dan ceza aldıkları için listede bulunuyorlar. Normalde Fenerbahçe'nin tedbirli cezası 3 seneydi, ülkedeki davanın gidişatına göre ve FETÖ'cü terörist savcı Zekeriya Öz hakkında "örgüt mensubu" yakıştırması yapılınca kumpas olduğu anlaşıldı ve UEFA 1.senenin sonunda cezayı iptal etti. 5 yıldız konusuna da gelirsek; tamimiyle saçmalık. Ama JK'nin 3 yıldız olmak için zamanın TFF'sine saydırdığı 59 öncesi 2 şampiyonluk var. Ya JK'ninkini de iptal etsinler ya da herkesin 59 öncesi şampiyonluklarını versinler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı