1989 model Mercedes 190D W124 restorasyon

cantus

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2020
Mesajlar
230
Çözümler
1
Arabayı restorasyon edıp keyfıne bınmek ıstıyorum ama ne kadar bir fıyat cıkacagından haberım yok. Degısek olan seylerı maddeler halınde yazacagım.
-Kapı fitilleri.
-Kapının kilit yerlerı.
-Birkaç paslanmıs bölge var onları onarma, kucuk 2 tane gocuk.
-Iç döşeme (direklerden konsala goze carpan her yer).

Arabaya baktıgımda eger zevk için bınılecekse bunların degısmesı sart. Asagı yukarı ne kadar fıyat cıkabılır?
 
Ülkemizde o tür eski "Mersolara" löküs gözüyle bakıldığından 10 lira etmeyecek parçaları 250 300 liraya satılıyor. Tam bir fiyat çıkarmak zor ama cebinde iyi para yoksa hiç bulaşma diyebilirim :D İşçilik falan derken iyice geçiriyor sanayici sözde emekçi dolandırıcılar. Resmi servise sokmaya çalışsan cebinde para olsa bile bedelini bir kenara bırak arabanın yüzüne bakmıyorlar eski olduğundan. Bizzat tecrübe ettim w124 E200 ile :D
 
Son düzenleme:
Ülkemizde o tür eski "mersolara" löküs gözüyle bakıldığından 10 lira etmeyecek parçaları 250 300 liraya satılıyor. Tam bir fiyat çıkarmak zor ama cebinde iyi para yoksa hiç bulaşma diyebilirim :D işçilik falan derken iyice geçiriyor sanayici sözde emekçi dolandırıcılar. Resmi servise sokmaya çalışsan cebinde para olsa bile bedelini bir kenara bırak arabanın yüzüne bakmıyorlar eski olduğundan. Bizzat tecrübe ettim W124 E200 ile :D.

Aynen öyle katılıyorum ama bu daha başlangıcı çok basit gibi gözükse de işin içine girince çıkmaza düşmek kaçınılmaz oluyor şayet bu işler için ciddi bir maddiyat yok ise eğer.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı